EICHHORN Pokladna se skenerem

od 919 Kč
Eichhorn Pokladna se skenerem Dřevěná pokladna určená nejmenším dětem pro hru na obchůdek. Děti si mohou markovat číslice krásnými barevnými tlačítky, mince i bankovky ukládat do šuplíčku. Mohou se seznámit se čtečkou karet a skenerem. Tímto hraním se učí rozpoznávat číslice, rozvíjí si porozumění pro jednoduchou příčinu a následek. Obsah balení: pokladna, skener, čtečka, bankovky platební karta, mince několika velikostí bloček jako účtenka …
Medvidkovehracky.cz
Za dopravu 119 Kč Skladem
919 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: EICHHORN Pokladna se skenerem
Výrobce: Eichhorn
Minimální cena: 919 Kč
Maximální cena: 919 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Eichhorn Pokladna se skenerem

Dřevěná pokladna určená nejmenším dětem pro hru na obchůdek. Děti si mohou markovat číslice krásnými barevnými tlačítky, mince i bankovky ukládat do šuplíčku. Mohou se seznámit se čtečkou karet a skenerem. Tímto hraním se učí rozpoznávat číslice, rozvíjí si porozumění pro jednoduchou příčinu a následek.

Obsah balení:

  • pokladna, skener, čtečka, bankovky
  • platební karta, mince několika velikostí
  • bloček jako účtenka

Kupte nejmenším dětem pokladnu Eichhorn!

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: dřevo Rozměry: 16,5 x 26 x 16 cm

Pokladna se skenerem Číslo výrobku: 100003717 Pokladna od Eichhorn nesmí v pokojíčku při kupovaní věcí chybět. Všechny koupené výrobky lze naskenovat nebo připočítat díky barevnému tlačíku. Platit lze katrou, součástí balení je čtečka karet. V šuplíku pokladny najdeš peníze, které máš na rozměnění a vrácení. Podrobnosti: • Obsah: Pokladna, papír do pokladny (rolička), skener, čtečka karet, karta a peníze na vrácení. • Pokladna je 26x16,5x16cm • Od 3J+ Upozornění! Nevhodné pro děti do tří let. Obsahuje malé části, které by mohly být spolknuty. Nebezpečí udušení!

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.