Efko ROTO Maxi Fire 14066

od 399 Kč
Díky této stavebnici se snadno staneš velkým konstruktérem. Postavíš si své vlastní  hasické auto a budeš se chtít zdokonalovat a poznávat a stavět i složitější modely. Díky  této limitované edici "začni s ROTEM" si můžeš vyzkoušet, jak stavebnice funguje a jak se lehce se skládá.Určitěš se s ní nebudeš nudit!!   Potom už díky této konstrukční stavebnici můžeš snadno skládat složité věci. Sestavené modely jsou plně funkční, pevné a odolné. Navíc…
Dobre-knihy.cz
Za dopravu 57 Kč Skladem
436 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Efko ROTO Maxi Fire 14066
Výrobce: EFKO
Minimální cena: 399 Kč
Maximální cena: 436 Kč
Ušetříte až: 37 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Rok vydání:
Soubor her:
Ne
Elektrické hry:
Ne
Deskové hry:
Ne
Retro hry:
Ne

Popis produktu

Díky této stavebnici se snadno staneš velkým konstruktérem. Postavíš si své vlastní  hasické auto a budeš se chtít zdokonalovat a poznávat a stavět i složitější modely. Díky  této limitované edici "začni s ROTEM" si můžeš vyzkoušet, jak stavebnice funguje a jak se lehce se skládá.Určitěš se s ní nebudeš nudit!!  

Potom už díky této konstrukční stavebnici můžeš snadno skládat složité věci. Sestavené modely jsou plně funkční, pevné a odolné. Navíc můžeš jednotlivé sady ROTO libovolně kombinovat a zkoušet stále nové a zajímavé modely. 

Kreativní stavebnice ROTO Hasiči (377 dílků) s vysokou variabilitou, kompaktností a kvalitou pro malé i velké konstruktéry. S touto stavebnicí můžeš zkoušet stále nové a zajímavé modely – lze postavit několik druhů hasičských aut. Barvy jednotlivých dílků se mohou lišit od zobrazení na obale. Součástí balení je také návod na sestavení.  Věk: od 4 let Výrobek a jeho zpracování odpovídá normě EN-71. 100% Vyrobeno v ČR.

Stavebnice 377 dílků, doporučený věk od 4 let. Dětská konstrukční stavebnice s hasičským vozem a vrtulníkem zabaví každého malého stavitele. Dílky se snadno a rychle spojují a výsledná konstrukce je pevná a funkční. Stavebnice rozvíjí dětskou fantazii a kreativitu, vybízí děti k prostorovému myšlení a navíc zdokonaluje jejich technické schopnosti. Balení obsahuje 377 dílků, což poskytuje více možností pro stavění dle fantazie. Jednotlivé části jsou vyrobeny z kvalitního plastu a jsou vhodné pro každodenní hraní. Parametry a specifikace: Počet dílků:377 Doporučený věk:4+

Stavebnice  Maxi Fire byla vyvinuta a navrhnuta tak, aby se za pomoci kompaktních základních dílů dalo sestavit velmi rychlým a snadným způsobem cokoliv co si dítě zamane a následně kreativně a variabilně, díky jednotlivým menším dílkům, měnit konečný vzhled dané hračky, kterou si sestaví.

Stavebnice v současné době využívá více jak 72 různých prvků ! To umožňuje obrovskou variabilitu při sestavování stavebnice s pověstnou dětskou fantazií a kreativitou.

 

Roto stavebnice Maxi Fire Maxi Fire je jednou z výborných konstrukčních stavebnic Roto a je určena klukům od 4 let. Mohou si zkusit vypořádat s požárem pomocí sestaveného modelu, který bude pevný odolný a funkční. Přednosti: rozvíjí prostorovou fantazii, jemnou motoriku trénuje trpělivost Dopřejte Vašemu chlapci jednu z kvalitních konstrukčních stavebnic! Vhodné pro děti od 4 let Materiál: plast Počet dílků: 377 Rozměry balení: 33 x 26 x 7,5 cm Země původu: ČR Bavlněné dětské tričko s příměsí elastanu ( 92% bavlna + 8% elastan ). Perfektně sedí holčičkám i klukům, přizpůsobí se jakékoliv postavě. Díky elastanu se barvy nespírají a trička mají opravdu dlouhou životnost, aniž by na nich bylo znát např. časté praní. Obrázek je pořízen vysoce kvalitním digitálním potiskem.Barva: caffe latté ROTO dokáže naplnit potřebu dítěte tvořit, budovat a měnit. ROTO rozvíjí dětskou fantazii a kreativitu, skládání všemi směry navíc dynamicky rozvíjí prostoro

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.