EDWIN OZIMEK OPODELDOK extra silný 200ml

od 176 Kč
O p o d e l d o k je vyroben moderní technologií s využitím původních receptur. Opodeldok extra silný je tradiční kafrové mazání s osvěžujícím účinkem mentholu. Speciální kombinace silic blahodárně působí při bolestech kloubů způsobených únavou, artritidou, revmatismem apod. Osvěžení a uvolnění pocítíte ihned po aplikaci. Užití Tradiční kafrové mazání s osvěžujícím účinkem mentholu. Speciální kombinace silic blahodárně působí při bolestech…
Alphega
Skladem
189 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: EDWIN OZIMEK OPODELDOK extra silný 200ml
Výrobce: EDWIN OZIMEK
Minimální cena: 176 Kč
Maximální cena: 205 Kč
Ušetříte až: 29 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

O p o d e l d o k je vyroben moderní technologií s využitím původních receptur.

Opodeldok extra silný je tradiční kafrové mazání s osvěžujícím účinkem mentholu. Speciální kombinace silic blahodárně působí při bolestech kloubů způsobených únavou, artritidou, revmatismem apod. Osvěžení a uvolnění pocítíte ihned po aplikaci.

Užití Tradiční kafrové mazání s osvěžujícím účinkem mentholu. Speciální kombinace silic blahodárně působí při bolestech kloubů způsobených únavou, artritidou, revmatismem apod. Osvěžení a uvolnění pocítíte ihned po aplikaci.

Dávkování 3x až 4x denně nebo dle potřeby naneste a důkladně rozetřete na postižené místo. Při pravidelné aplikaci působí přípravek intenzivněji.

Vyberete si extra silný či hřejivý?Máte sedavé zaměstnání? Trápí vás nedostatek pohybu nebo stále přibývající léta? Všechny tyto okolnosti můžou rozbolavět vaše klouby a záda. A co takhle proti těmto nepříjemnostem bojovat přípravky s výtažky z léčivých bylinek? Vyzkoušejte Opodeldok extra silný či Opodeldok hřejivý! Oba jsou bez barviv a konzervantů, takže záleží jen na vás, kterému z nich dáte přednost.Pro ty z vás, kteří potřebujete své bolavé svaly a klouby příjemně zahřát, je připraven Opodeldok hřejivý. Tato varianta tradičního Opodeldoku obsahuje kapsaicin pro podporu krevní cirkulace, zázvor pro zmírnění bolesti a zánětů při artritidě a skořici, která kůži prohřeje a uvolní ztuhlé svaly. Spolu s tím v sobě emulze zahrnuje také blahodárnou směsici extraktů z rozmarýny lékařské a levandule lékařské. Rozmarýna uleví od bolesti kloubů a svalů. Levandule rozproudí krevní oběh, prokrví pokožku, urychlí hojení ran a pomůže při revmatismu. Další důležitou složkou je kafr, který uvolní unavené svaly, lehce zahřeje a působí antisepticky.Na ochlazení bolavých kloubů je určen Opodeldok extra silný s výtažky z máty peprné. Ta působí antisepticky a protizánětlivě. A stejně jako Opodeldok hřejivý obsahuje rozmarýnu, levanduli a kafr, které můžou pomoci při dalších potížích.Použití obou emulzí je velmi jednoduché a příjemné. Po lehkém vetření do bolavých míst se balzám rychle vstřebá, nešpiní oblečení a na pokožce nezůstane mastný povlak.

Krém , o objemu 200ml . Refit Opodeldok extra silný představuje tradiční kafrové mazání, které je doplněno osvěžujícím účinkem mentolu. Působí blahodárně především na klouby, a to díky speciální kombinaci silic. Skvělé osvěžení a současně uvolnění přitom pocítíte ihned po aplikace na postižené místo. Refit Opodeldok tak spolehlivě uleví vašim

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.