EDUCA SuperPack Palace Pets 4v1

Super balík společenských her Palácoví domácí mazlíčci je od španělského výrobce Educa. Obsahuje tři různé hry s motivy krásných princezen a domácích zvířátek, které se budou líbit hlavně dívkám. Set společenských her obsahuje 2 x puzzle po 25 dílků, jedno domino a jednu sadu kvalitního pexesa. Jednotlivé části této soupravy společenských her jsou z těch nejkvalitnějších materiálů s vysokou odolností a permanentní potiskem, která se neodře ani…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: EDUCA SuperPack Palace Pets 4v1
Výrobce: EDUCA
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Super balík společenských her Palácoví domácí mazlíčci je od španělského výrobce Educa. Obsahuje tři různé hry s motivy krásných princezen a domácích zvířátek, které se budou líbit hlavně dívkám. Set společenských her obsahuje 2 x puzzle po 25 dílků, jedno domino a jednu sadu kvalitního pexesa. Jednotlivé části této soupravy společenských her jsou z těch nejkvalitnějších materiálů s vysokou odolností a permanentní potiskem, která se neodře ani po delším používání. Hra je určena pro děti od 3 let.

Oblíbené dětské logické hry - puzzle, domino a pexeso - mají velmi jednoduchá pravidla a dítě velmi zábavným způsobem učí logicky myslet - hra s takovou hračkou zlepšuje pozornost, paměť au menších dětí pomáhá rozvíjet i jemnou motoriku. Společenské hry jsou ideální hračkou do domácí pohody, když je venku ošklivé počasí, nebo večer namísto sledování televize, ale i na výlety na chatě či u vody. Španělská značka Educa je zárukou vysoké evropské kvality - produkty před expedicí procházejí několikastupňovou přísnou kontrolou. Educa vyrábí různé logické hry a hračky nejen pro produkty v kategorii dětské společenské hry.

S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

SuperPack 4v1 - to je skvělá zábava nejen pro děti! Balení obsahuje dvě puzzle (každé s 25 dílky), domino a pexeso. EDUCA 16258 - Disney Princezny a jejich mazlíčci (Palace Pets)

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.