EDUCA Fofuchas Chloe Glamour obleč ji sama

Educa dětská panenka Fufuchas Chloe Glamour je krásná panenka pro dívky, jejíž kouzlo je v tom, že si ji musí každá holčička nejprve vyrobit sama, nebo s pomocí rodičů. Panenka se skládá z jednotlivých částí, které je třeba vystřihnout, přilepit, složit a nastavit podle přiloženého návodu. Krásná dětská panenka má růžové šaty a žluté vlasy. Tato praktická hračka je vhodná pro dívky od 6 let. Panenka je oblečena v krásných módních šatech. Výška…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: EDUCA Fofuchas Chloe Glamour obleč ji sama
Výrobce: EDUCA
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Educa dětská panenka Fufuchas Chloe Glamour je krásná panenka pro dívky, jejíž kouzlo je v tom, že si ji musí každá holčička nejprve vyrobit sama, nebo s pomocí rodičů. Panenka se skládá z jednotlivých částí, které je třeba vystřihnout, přilepit, složit a nastavit podle přiloženého návodu. Krásná dětská panenka má růžové šaty a žluté vlasy. Tato praktická hračka je vhodná pro dívky od 6 let. Panenka je oblečena v krásných módních šatech.

Výška panenky je 30 cm a její výroba je pro dítě velká zábava. Fofuchas má po sestavení krásný úsměv a děti k vlastnoručně vyrobené panence mají zvláštní vztah. Dětská panenka Educa Fofucas Chloe je pěnová a její skládání není náročné. Španělská společnost Educa je se zaměřuje na produkci dětských společenských her, puzzle ze dřeva či z tvrdého papíru. Dětská panenka Fofucas Chloe Glamour je kvalitní evropský výrobek, který splňuje přísná evropská kritéria. Oblečte spolu s vaší malou princeznou svou panenku Fofucha Chloe Glamour.

Vytvoř si vlastní panenku, která se stane tvou nejlepší kamarádkou! Jaké by měla mít panenka oči? Jak dlouhé bude mít vlasy? A co by měla mít na sobě? O tom rozhodneš jen ty! Vytvoř si ji k obrazu svému. Panenka se skládá z jednotlivých částí, které je třeba vystřihnout, přilepit přiloženou páskou nebo složit podle přiloženého návodu na holé tělíčko. Nejdříve k tělu připevni ruce a nohy. Potom vyber barvu očí a přilep je spolu s ústy na panenčin obličej. Nakonec jí vytvoř slušivý obleček i se stylovými doplňky. Výška panenky je cca 30 cm. Obsah balení: - tělíčko panenky - 5 pěnových plátků různých barev - šablony - tvrdé papíry - oboustranná lepící páska - samolepky očí a úst - návod Vhodné pro děti od 6 let. Vyrobeno ve Španělsku.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.