Dux Ducis Skin Pro knížkové kožené pouzdro pro Samsung Galaxy A7 2018 A750, zlaté

Dobře vybraný vysoce kvalitního materiálu PU, měkký vnitřek z vás vypadá a cítí se jako samet. Být schopen s vynikající prevence moc popel, prach je obtížné dodržovat telefonu umožňuje věčné čistoty a elegance. Trvanlivý a odolný PU chrání obrazovku proti poškrábání a nečistotám. Vznesené rty chrání design je vaše kamery. Vynikající řemeslné zpracování a zpracování, snadné použití a je vhodný pro každou příležitost. : FaceTime a Movie Stand, to…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Dux Ducis Skin Pro knížkové kožené pouzdro pro Samsung Galaxy A7 2018 A750, zlaté
Výrobce: Dux Ducis
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Dobře vybraný vysoce kvalitního materiálu PU, měkký vnitřek z vás vypadá a cítí se jako samet. Být schopen s vynikající prevence moc popel, prach je obtížné dodržovat telefonu umožňuje věčné čistoty a elegance. Trvanlivý a odolný PU chrání obrazovku proti poškrábání a nečistotám. Vznesené rty chrání design je vaše kamery. Vynikající řemeslné zpracování a zpracování, snadné použití a je vhodný pro každou příležitost. : FaceTime a Movie Stand, to kožené pouzdro vloží horizontální stojan pro hands-free FaceTime, čtení nebo filmy. : Použít neviditelný magnet samozavírací funkci, chrání telefon před nárazy nebo kapky. : Paměťové karty k dispozici pro přepravu hotovosti nebo kreditní kartu, váš život bude mnohem pohodlnější s tímto výrobkem. Materiál: PU syntetická kůže s top-grade ruční pocit, aby vaše skleněný displej před poškrábáním daleko. Měkký a pružný TPU nejen odolné a nikdy poškrábání telefonu tělo. Multifunkční: Vestavěný plynulou porostu, zatímco skládání do polohy stojánek pro sledování videa. Design slot pro kartu může nést své kreditní nebo debetní karty. (3) Magnetická klapka, aby jej zavřel a chráněné. Ochranný: Kryty všech koutů vašeho telefonu s plnou ochranu na přední a zadní, bezpečnější včetně objemu tlačítky a přepínači. a perfektní výřezy pro reproduktor a mikrofon.

Elegantní pouzdro pro Samsung Galaxy A7 (2018) A750 s magnetickým zavíráním, které je vyrobeno z vysoce kvalitní syntetické PU kůže se zesíleným šitím, které zaručuje vyšší odolnost. Pečlivě navržené a vyrobené s důrazem na přesnost. Knížkové pouzdro DUX DUCIS nabízí výbornou ochranu před náhodným vyklouznutím, poškrábáním a menším poškozením. Uvnitř pouzdra je malá samostatná kapsa, která je ideální pro ukládání kreditní karty nebo peněz.

Ochranné pouzdro – luxusní a elegantní design, materiál z kvalitní protiskluzové eko kůže, disponuje funkcí podstavce a přihrádkou pro doklady a karty.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.