TOP 19
Dutý kmen 21,5 cm TRIXIE

od 179 Kč
Dekorace je důležitý prvek akvária. Vyzdobte akvárium tak, aby vám dělalo radost. Dekorace je odolná vůči mořské vodě a je vyrobena z polyesterové pryskyřice. Je vhodná i do terárií. Slouží jako úkryt pro zvířata. Snadná údržba Z odolného materiálu Pro mořská i sladkovodní akvária Délka 15cm Barva kmenu dle skladové dostupnosti (hnědá nebo šedo-černá).       Dutý kmen - akvarijní dekorace - dekorace je odolná mořské vodě - nemá vliv na…
Superzoo.cz
Skladem
179 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Dutý kmen 21,5 cm TRIXIE
Výrobce: TRIXIE
Minimální cena: 179 Kč
Maximální cena: 281,70 Kč
Ušetříte až: 102,70 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Dekorace je důležitý prvek akvária. Vyzdobte akvárium tak, aby vám dělalo radost. Dekorace je odolná vůči mořské vodě a je vyrobena z polyesterové pryskyřice. Je vhodná i do terárií. Slouží jako úkryt pro zvířata. Snadná údržba Z odolného materiálu Pro mořská i sladkovodní akvária Délka 15cm Barva kmenu dle skladové dostupnosti (hnědá nebo šedo-černá).      

Dutý kmen

- akvarijní dekorace

- dekorace je odolná mořské vodě

- nemá vliv na kvalitu vody

Materiál: polyesterová pryskyřice

Rozměr: 21,5cm

Dekorace TRIXIE - dutý kmen 21,5cmAkvarijní dekoraceSpecifikace produktukrásná dekorace do akváriarealistický vzhledslouží rybkám jako úkrytnetoxické, nemění parametry vody Dekorace z polyesterové pryskyřice s přirozeným vzhledem. Velikost: 21 cm. Dekorace TRIXIE dutý kmen 21 cm zakoupíte u nás za 237 Kč. Dekorativní předměty vyrobený z polyesterové pryskyřice. Popis: Velikost 21,5 cm.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.