DUREX Play Real Feel 50 ml

od 314 Kč
Popis Durex Real Feel lubrikační gel poskytuje přirozenější zážitek pro vás a vašeho partnera. Hedvábně hladký a na dotek teplý silikonový gel snadno nevysychá a proto stačí jen malé množství, které vám pomůže cítit se vzájemně blíže a přirozeně, aby vaše pocity byly ještě příjemnější. Lubrikanty Durex pomáhají zmírnit suchost poševní sliznice a intimní diskomfort během styku přičemž vytváří smyslný zážitek pro vás oba. Skladování a použití…
Lovesexshop.cz
Za dopravu 69 Kč 5 dní
314 Kč
Za dopravu 69 Kč 5 dní
314 Kč Do obchodu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: DUREX Play Real Feel 50 ml
Výrobce: Durex
Minimální cena: 314 Kč
Maximální cena: 314 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Objem: 50 ml
Typ gelu:
Přírodní:
Ne
Anální:
Ne
Na podporu početí:
Ne
Znecitlivující:
Ne
Hřejivé:
Ne

Popis produktu

Popis Durex Real Feel lubrikační gel poskytuje přirozenější zážitek pro vás a vašeho partnera. Hedvábně hladký a na dotek teplý silikonový gel snadno nevysychá a proto stačí jen malé množství, které vám pomůže cítit se vzájemně blíže a přirozeně, aby vaše pocity byly ještě příjemnější. Lubrikanty Durex pomáhají zmírnit suchost poševní sliznice a intimní diskomfort během styku přičemž vytváří smyslný zážitek pro vás oba. Skladování a použití Způsob skladováníTypTrvanlivéPříprava a použitíNávod k použití: Stačí sundat uzávěr, pootočením otevřít dávkovač, jemně stisknout a lubrikant nanést na požadované místo. A pokud budete potřebovat více, poslužte si. Lubrikant Durex Real Feel™ lze použít i s kondomy Durex - stačí ho nanést na vnější stranu již nasazeného kondomu. Mějte na paměti, že lubrikant není antikoncepce a neobsahuje spermicidy. Je vhodný jak pro vaginální, orální a tak i pro anální sex, kde je nejvíce zapotřebí dlouhodobá lubrikace.. Tento výrobek je na bázi silikonu a může zanechávat skvrny na tkaninách. I když jeho konzumace není nebezpečná, není potravinou a měl by být uchováván mimo dosah dětí.SkladováníSkladujte na suchém a chladném místě, mimo dosah přímého slunečního záření. Spotřebujte do tří měsíců od otevření. Podrobná data Bezpečnostní varováníZamezte styku s očima. Pokud se setkáte s podrážděním, přestaňte lubrikant používat. Pokud podráždění přetrvává, nebo pokud je lubrikace po celou dobu zapotřebí, vyhledejte lékaře.Jazyk produktuHlavní jazyk návodu - čeština Instalační jazyk - češtinaJazyky na baleníBulharštinaChorvatštinaČeštinaMaďarštinaRumunštinaSlovenštinaSlovinštinaOstatníRozklad popisuFunkční jméno - Lubrikační gel Varianta - Real Feel pro přirozenější zážitek

Lubrikační gely na silikonové bázi, nepoužívejte v kombinaci s erotickými hračkami a předměty vyrobenými ze silikonu. Gel by mohl poničit jejich povrch!

Lubrikační gel na bázi silikonu Durex Play Real Feel je hedvábně hladký a teplý na dotyk a nabízí vám a vašemu partnerovi ještě přirozenější a příjemnější zážitky při milování.

Příjemné složení

Lubrikační gel Durex Play Real Feel vám díky svému složení napomůže okořenit sexuální život, zabrání nepříjemným pocitům při milování a zajistí vám ještě o něco smyslnější intimní požitky.

Dlouhá výdrž

Tento hedvábně hladký lubrikant je na dotek teplý a pro správný účinek jej stačí použít opravdu malé množství, díky čemuž se během milování budete cítit velmi přirozeně. Gely napomohou zmírnit suchost a nepohodlí při intimních chvílích. Vhodné pro vaginální, anální a orální sex.

Použití i s kondomem

Lubrikační gel na bázi silikonu Durex Play Real Feel je hedvábně hladký a teplý na dotyk. Nabízí vám a vašemu partnerovi ještě přirozenější a příjemnější zážitky při použití s kondomem.

Návod na použití

Odstraňte víčko, otočte pumpičkou a jemně stiskněte lahvičku, a pak rozetřete gel, kdekoliv jen chcete. Vhodný na vaginální i anální sex. Zamezte styku s očima. Při zasažení očí, okamžitě d

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.