Durex Play CHERRY - lubrikační gel 50 ml

od 132 Kč
Lubrikační gel Durex Play Cherry má jemně sladkou ovocnou příchuť. Zesiluje prožitky pří milování, činí každý dotyk daleko citlivějším. Lubrikační gel je založený na bázi vody, což umožňuje bezpečné použití gelu i kondomu zároveň a při použití většího množství jej jednoduše smyjete vodou. Pomocí pumpičky se gel snadno aplikuje.Lubrikační gel Durex Play Cherry má jemně sladkou ovocnou příchuť. Zesiluje prožitky pří milování, činí každý dotyk…
Sexshop 51
Za dopravu 89 Kč Skladem
179 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Durex Play CHERRY - lubrikační gel 50 ml
Výrobce: Durex
Minimální cena: 132 Kč
Maximální cena: 179 Kč
Ušetříte až: 47 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Objem: 50 ml
Typ gelu:
Příchuť:
Přírodní:
Ne
Anální:
Ne
Na podporu početí:
Ne
Znecitlivující:
Ne
Hřejivé:
Ne

Popis produktu

Lubrikační gel Durex Play Cherry má jemně sladkou ovocnou příchuť. Zesiluje prožitky pří milování, činí každý dotyk daleko citlivějším. Lubrikační gel je založený na bázi vody, což umožňuje bezpečné použití gelu i kondomu zároveň a při použití většího množství jej jednoduše smyjete vodou. Pomocí pumpičky se gel snadno aplikuje.

Lubrikační gel Durex Play Cherry má jemně sladkou ovocnou příchuť. Zesiluje prožitky pří milování, činí každý dotyk daleko citlivějším. Lubrikační gel je založený na bázi vody, což umožňuje bezpečné použití gelu i kondomu zároveň a při použití většího množství jej jednoduše smyjete vodou. Pomocí pumpičky se gel snadno aplikuje.

Složení

Glycerol, Aqua, Propylene glycol, Hydroxyethyl cellulose, Benzoic acid, Sodium saccharin, Sodium hydroxide, Aroma

Jak používat

Otočte pumpičkou tak, aby povyskočila nahoru. Před použitím důkladně protřepejte. Vytlačte několik kapek lubrikantu na prsty a rozetřete je na vaše erotogenní zóny. V případě potřeby přidejte více gelu.

Balení

50 ml

Upozornění

Play TM lubrikanty mohou snížit pohyblivost spermií. Pokud se snažíte otěhotnět, poraďte se před použitím se svým lékařem. Skladujte v suchu a chladu. Chraňte před přímým slunečním světlem.

Další sdělení

Pro lepší sexuální prožitek doporučujeme přípravek Eregma MAX power.

V naší nabídce naleznete také další lubrikační gely.

Navštivte stránky Globálního výzkumu Durex.

Produkt doručujeme v diskrétním balení.

Více zábavy ve dvou!Durex Play lubrikační gel je jemný lubrikant, jehož hodnota pH odpovídá přirozené hodnotě pH vaginálního prostředí a je velmi snášenlivý s pokožkou.Gel na bázi vody bez tuků a olejů je bezbarvý, rozpustný ve vodě, snadno omyvatelný, nelepí ani po delším použití a nezanechává žádné skvrny.Play lubrikační gel podléhá nejpřísnějším kontrolám kvality a je vyroben pouze z přísad nejvyšší jakosti.Lubrikační gel umožňuje zvlhčit vaginální prostředí a zmírnit nepříjemné pocity v intimní oblasti a tak vám oběma zajistí smyslné požitky.Lze jej použít se všemi druhy kondomů. Myslete ale stále na to, že se nejedná o antikoncepční prostředek a že neobsahuje žádné spermicidní látky.Vhodný pro vaginální, orální i anální použití. Můžete objednávat z těchto variant:neutrální - bez příchutě i zápachu (50 nebo 200 ml)s obsahem Aloe Vera - s ošetřující přísadou, uklidňuje a pečuje o vaginální prostředí ženy.třešňový - s příchutí a vůní třešníhřejivý - s tepelně stimulačním efektemPiña Colada - novinka! Velice smylná vůně.Každá tuba má dávkovač pro pohodlnější použití. Objem 50 ml (neutral i 200 ml).Složení: Voda, propylen glykol, hydroxyethylcelulóza, kyselina benzoová, sacharin sodný, hydroxid sodný.Individuální složení:Aloe Vera: +šťáva z listů Aloe Barbadensis.Třešňový: +glycerin a aromaHřejivý: +glycerolPiña Colada: +aroma Durex Play Very Cherry lubrikační gel s třešňovou příchutí (Luscious Cherry Flavoured Intimate Lube) 50 ml z kategorie Tělo značky Durex koupíte na Parfums

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.