TOP 23
Dunlop Fort all court TS

od 189 Kč
Tenisový míč 4ks, pro všechny povrchy.  Jste tenisovými nadšenci nebo amatérskými hráči? Rádi byste zlepšili svou techniku a zrychlili hru? Pak vás tyto perfektní míče od Dunlop rozhodně potěší. Zahrají si s vámi totiž na jakémkoli povrchu. Staňte se neporazitelnýmiMíče mají vynikající herní vlastnosti a ne nadarmo byly zvoleny jako hlavní míče na turnajích ATP v Monte Carlu, Římě a Madridu. Navíc prošly materiálovou inovací, protože zde byla…
Alza.cz
Skladem
189 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Dunlop Fort all court TS
Výrobce: Dunlop
Minimální cena: 189 Kč
Maximální cena: 189 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Tenisový míč 4ks, pro všechny povrchy.  Jste tenisovými nadšenci nebo amatérskými hráči? Rádi byste zlepšili svou techniku a zrychlili hru? Pak vás tyto perfektní míče od Dunlop rozhodně potěší. Zahrají si s vámi totiž na jakémkoli povrchu. Staňte se neporazitelnýmiMíče mají vynikající herní vlastnosti a ne nadarmo byly zvoleny jako hlavní míče na turnajích ATP v Monte Carlu, Římě a Madridu. Navíc prošly materiálovou inovací, protože zde byla použitá unikátní technologie HD Core. Míče jsou díky ní odolnější a pevnější. Za zmínku jistě stojí i to, že jsou na kurtu téměř nepřehlédnutelné. O to se stará speciálnímu fluorescentní melton, který zvyšuje jejich viditelnost až o 70 %. Ať už půjde o umělý povrch, trávník nebo antuku, s těmito míči se stanete téměř neporazitelnými. 

Nová kolekce populárních tenisových míčků Dunlop Fort All Court TS 2019. Jejich kvalitní zpracování nabízí dlouhou trvanlivost a vynikající herní vlastnosti. Dunlop Fort All Court Tournament Select je míč vysoké kvality a je vhodný pro všechny povrchy. Technologie jádra HD CORE zvyšuje životnost míčů a zlepšuje herní vlastnosti. Vysoce trvanlivý DUNLOP Fluoro Melton zvyšuje viditelnost míče.

Parametry:počet míčů:4povrch:všechnytlakované:anohomologováno:ITFvýkonnost:soutěžní

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.