TOP 11
Dulcop Bublifuk Spider Man 300 ml

od 63 Kč
Bublifuk Spiderman Akční Spiderman je motivem pro ozdobení plastové tuby bublifuku s hrou ve víčku. Součástí víčka je také foukátko. Víčko je bezpečně dotažitelné, aby náplň nechtěně neunikala. Cena je uvedena za jeden kus. Vyberte pro Vaše dítko jeden z bublifuků Dulcop! Vhodné pro děti od 3 let Obsah: 300 ml Rozměry: výška 17 cm Země původu: Itálie Publikace: Mega Bublifuk Spider-Man 300 ml - neuveden. Bublifuk je jednou z nejoblíbenějších…
Babymall.cz
Za dopravu 94 Kč Skladem
63 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Dulcop Bublifuk Spider Man 300 ml
Výrobce: Dulcop
Minimální cena: 63 Kč
Maximální cena: 119 Kč
Ušetříte až: 56 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Bublifuk Spiderman

Akční Spiderman je motivem pro ozdobení plastové tuby bublifuku s hrou ve víčku. Součástí víčka je také foukátko. Víčko je bezpečně dotažitelné, aby náplň nechtěně neunikala. Cena je uvedena za jeden kus.

Vyberte pro Vaše dítko jeden z bublifuků Dulcop!

Vhodné pro děti od 3 let Obsah: 300 ml Rozměry: výška 17 cm Země původu: Itálie

Publikace: Mega Bublifuk Spider-Man 300 ml - neuveden. Bublifuk je jednou z nejoblíbenějších hraček nejen u malých dětí. Udělejte velké duhové bubliny a udržte je co nejdéle ve vzduchu. Děti se díky bublifuku naučí jemně foukat a procvičí si tak i správné dýchání. Ve víčku bublifuku navíc najdete další hru a to bludiště s kuličkou. Tato hra rozvíjí přesnost a koordinaci pohybů u dítěte. Děti se s tímto bublifukem parádně vyřádí! Publikace: Mega Bublifuk Spider-Man 300 ml - neuveden. Bublifuk s motivem akčního hrdiny Spider-mana o obsahu 300 ml. Součástí barevného víčka je hra a foukátko. Lze zakoupit i jako celý display, kde je 12 ks.Uvedená cena je za 1 kus hračky. Bublifuk s motivem akčního hrdiny Spider-mana o obsahu 300 ml. Součástí barevného víčka je hra a foukátko. Lze zakoupit i jako celý display, kde je 12 ks.
  • Věk od: 3 roky
  • Určení: kluci
  • Šířka: 6.5
  • Výška: 16.4
  • Hloubka: 6.5

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.