DULCOP Bublifuk Peppa Pig Prasátko Peppa 175 ml

od 69 Kč
Prasátko Peppa je motivem pro ozdobení plastové tuby bublifuku s hrou ve víčku. Součástí víčka je také foukátko. Víčko je bezpečně dotažitelné, aby náplň nechtěně neunikala. Tuby mají potisk se stejným námětem, ale v různých barvách, cena je uvedena za jeden kus. V nabídce dalších samostatných produktů jsou bublifuky s různými pohádkovými motivy. Vyberte dětem jeden z bublifuků Dulcop! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Obsah: 175 ml Země…
Bambule - Království hraček
Neznámá dodací lhůta
69 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: DULCOP Bublifuk Peppa Pig Prasátko Peppa 175 ml
Výrobce: Dulcop
Minimální cena: 69 Kč
Maximální cena: 69 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Prasátko Peppa je motivem pro ozdobení plastové tuby bublifuku s hrou ve víčku. Součástí víčka je také foukátko. Víčko je bezpečně dotažitelné, aby náplň nechtěně neunikala. Tuby mají potisk se stejným námětem, ale v různých barvách, cena je uvedena za jeden kus.

V nabídce dalších samostatných produktů jsou bublifuky s různými pohádkovými motivy.

Vyberte dětem jeden z bublifuků Dulcop!

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Obsah: 175 ml Země původu: Itálie

Publikace: MAXI Bublifuk Peppa Pig mix motivů 175 ml - neuveden. Bublifuk je jednou z nejoblíbenějších hraček nejen u malých dětí. Udělejte velké duhové bubliny a udržte je co nejdéle ve vzduchu. Děti se díky bublifuku naučí jemně foukat a procvičí si tak i správné dýchání. Ve víčku bublifuku navíc najdete další hru a to bludiště s kuličkou. Tato hra rozvíjí přesnost a koordinaci pohybů u dítěte. Děti se s tímto bublifukem parádně vyřádí! Publikace: MAXI Bublifuk Peppa Pig mix motivů 175 ml - neuveden.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.