DULCOP bublifuk Auta Cars 60 ml

od 19 Kč
Dulcop Cars Bublifuk Auta 60 ml Cars je motivem pro ozdobení plastové tuby bublifuku s hrou ve víčku. Součástí víčka je také foukátko. Víčko je bezpečně dotažitelné, aby náplň nechtěně neunikala. Tuby mají potisk se stejným námětem, ale v různých barvách, cena je uvedena za jeden kus. V nabídce dalších samostatných produktů jsou bublifuky s motivem Medvídka Pú nebo také sportovních aut. Vyberte pro Vaše dítko jeden z bublifuků Dulcop! Vhodné pro…
Sparkys.cz
Neznámá dodací lhůta
19 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: DULCOP bublifuk Auta Cars 60 ml
Výrobce: Dulcop
Minimální cena: 19 Kč
Maximální cena: 19 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Dulcop Cars Bublifuk Auta 60 ml

Cars je motivem pro ozdobení plastové tuby bublifuku s hrou ve víčku. Součástí víčka je také foukátko. Víčko je bezpečně dotažitelné, aby náplň nechtěně neunikala. Tuby mají potisk se stejným námětem, ale v různých barvách, cena je uvedena za jeden kus.

V nabídce dalších samostatných produktů jsou bublifuky s motivem Medvídka Pú nebo také sportovních aut.

Vyberte pro Vaše dítko jeden z bublifuků Dulcop!

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Obsah: 60 ml Výška: 11,3 cm Země původu: Itálie

BUBLIFUK CARS 3 60 ML Každé dítě miluje bublifuk. Dělání bublin je obrovská zábava nejen pro děti. Bubliny jsou jako kouzelné balonky, které si dítě může vykouzlit a obdivovat jejich duhovou barvu. Tento bublifuk je s motivem Cars. Na vrchní části je kruhový labyrint - hlavolam s kuličkou. Zespodu naleznete foukátko. Každá lahvička obsahuje cca 60 ml tekutiny. Vyráběno v několika variantách. Varianta je dodávána dle aktuálních skladových zásob. Obrázek je pouze ilustrační. Cena je za 1 ks. Materiál: plast Objem: 60 ml Výška: 11,3 cm Věk: 3+ Vyrobte si spoustu bublin! Namočte bublifuk a vyfoukněte bubliny. Která bude největší? Balení obsahuje: kelímek s roztokem na bubliny s motivem postaviček z animovaného filmu Auta (60 ml) a víčko s bublifukem, na kterém je labyrint. POZNÁMKA: Fotografie je pouze ilustrativní, barvu a motiv obrázku na roztoku na bubliny dodáváme dle skladových zásob. Senzační bublifuk s motivem legendárního filmu Cars má obsah 60 ml. V barevném víčku se navíc nachází zábavná hra! Foukátko je součástí víčka. S tímto parádním kouskem zažiješ zaručeně spoustu legrace!Doporučený věk: od 3 letRozměry balení: 235x120x235 mmMinimální odběr: 36 ks Bublifuk Cars 60 ml. Vyrobeno v Itálii. Kvalitní licenční bublifuk.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.