TOP 36
Dr.Theiss CZ Zdrovit Litorsal citron-máta 24 šumivých tablet

od 119 Kč
Používá se při dehydrataci způsobené zvracením, průjmem, horkým počasím. Dále při dehydrataci a ztrátě elektrolytů způsobené nadměrnou konzumací alkoholu, ztrátě vody a elektrolytů. Během sportovních a pohybových aktivit doplňuje tekutiny, minerály a elektrolyty (roztok v těle, který vede elektrické impulsy). Elektrolyty pomáhají při udržování rovnováhy vody a elektrolytů v těle a tím udržuje dobré zdraví a dodávají energii. Doplňuje tekutiny,…
Alphega
Skladem
119 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Dr.Theiss CZ Zdrovit Litorsal citron-máta 24 šumivých tablet
Výrobce: Dr.Theiss CZ
Minimální cena: 119 Kč
Maximální cena: 139 Kč
Ušetříte až: 20 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Bez cukru:
Ne
Pro děti:
Ne

Popis produktu

Používá se při dehydrataci způsobené zvracením, průjmem, horkým počasím. Dále při dehydrataci a ztrátě elektrolytů způsobené nadměrnou konzumací alkoholu, ztrátě vody a elektrolytů. Během sportovních a pohybových aktivit doplňuje tekutiny, minerály a elektrolyty (roztok v těle, který vede elektrické impulsy). Elektrolyty pomáhají při udržování rovnováhy vody a elektrolytů v těle a tím udržuje dobré zdraví a dodávají energii.

Doplňuje tekutiny, minerály a elektrolyty, dodává energii. Balení obsahuje 24 šumivých tablet s příchutí citrón-máta.

Složení v 1 tabletě:

1091,34 mg hydrogenuhličitan sodný, 400 mg glukóza, 352,6 mg dihydrogenfosforečnan draselný, 65,36 mg vitamin C (kyselina L-askorbová)

Přídatné látky:

kyselina citronová, sorbitol, cyklamát sodný, aroma citronové, acesulfam K a aspartam, aroma mátové, barvivo vitamin B2 (sodná sůl riboflavin 5- fosfát ).

Dávkování:

Doporučené denní dávkování jsou maximálně 3 tablety

1 tableta - 200ml vody

Balení:

24 tablet - dávka až na 24 dní

Upozornění:

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti do 3 let, diabetiky a pro těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí.Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C v uzavřeném obalu. Zdravá a vyvážená strava a zdravý životní styl jsou nezbytné. Obsahuje zdroj fenylalaninu, není tedy vhodný pro nemocné fenylketonurií.

Litorsal hydratuje tělo a účinně snižuje pocit žízně. Litorsal navíc pomáhá udržet rovnováhu elektrolytů a zajišťuje příjem glukózy, což hraje důležitou roli pro normální funkci srdce a mozku. Použijte Litorsal při ztrátě vody a elektrolytů během sportovních a pohybových aktivit . Doplní tekutiny, minerály a elektrolyty. Litorsal šumivé tablety citron-máta tbl.24 od výrobce NATURPRODUKT za výhodnou cenu. Z internetové lékárny Dr. Mario.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.