Dr. Hauschka Hydratační pleťové mléko (Revitalising Day Cream) 100 ml

Pleťový krém pro ženy denní, typ pleti: normální, suchá a citlivá, účinek: hydratační, zklidňujicí, rozjasňujicí a proti vráskám . Máte unavenou, bledou a k vráskám náchylnou pleť? Dopřejte své pleti účinnou kosmetickou péči! Denní pleťový krém Dr. Hauschka obnovuje pružnost pleti, rozjasňuje ji a revitalizuje. Po celý den udržuje optimální hladinu vlhkosti v pleti, vyhlazuje ji, redukuje drobné vrásky a tím zpomaluje proces stárnutí pleti.Máte…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Dr. Hauschka Hydratační pleťové mléko (Revitalising Day Cream) 100 ml
Výrobce: Dr. Hauschka
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Pleťový krém pro ženy denní, typ pleti: normální, suchá a citlivá, účinek: hydratační, zklidňujicí, rozjasňujicí a proti vráskám . Máte unavenou, bledou a k vráskám náchylnou pleť? Dopřejte své pleti účinnou kosmetickou péči! Denní pleťový krém Dr. Hauschka obnovuje pružnost pleti, rozjasňuje ji a revitalizuje. Po celý den udržuje optimální hladinu vlhkosti v pleti, vyhlazuje ji, redukuje drobné vrásky a tím zpomaluje proces stárnutí pleti.Máte unavenou, bledou a k vráskám náchylnou pleť? Dopřejte své pleti účinnou kosmetickou péči! Denní pleťový krém Dr. Hauschka obnovuje pružnost pleti, rozjasňuje ji a revitalizuje. Po celý den udržuje optimální hladinu vlhkosti v pleti, vyhlazuje ji, redukuje drobné vrásky a tím zpomaluje proces stárnutí pleti. Krém obsahuje přirozený ochranný UV faktor 4, jímž chrání pleť proti škodlivému slunečnímu záření. Bohaté složení krému zajišťuje pleti maximální výživu a jemnost. Vyzkoušejte denní krém Dr. Hauschka Revitalising Day Cream pro zdravý, svěží a krásný Revitalising Day Cream - Hydratační pleťové mléko - jemné, osvěžující a oživující pleťové mléko pro jasnou a zářivou pleť - pleťové mléko se na základě svých oživujících vlastností nedoporučuje při výskytu kuperózy - vhodné pro normální, suchou, unavenou, bledou, k vráskám náchylnou a smíšenou pleť - aktivní látky: výtažky vilínu a úročníku aktivují vlhkostní režim pokožky; vysoce hodnotné rostlinné výtažky a oleje z třezalky, sladké mandle, meruňkových jadérek a jojoby podporují krevní oběh a funkci lymfy - aktivuje vlhkostní režim pokožky - reguluje a vyvažuje obsah tuku a vody v pokožce - dodává ochranu Použití: Používejte ráno po čištění pleti. Aplikujte malé množství - mléko je velmi vydatné - na obličej, krk, ušní lalůčky a jemně vtiskávejte do pokožky, až se mléko vstřebá. Pokud je vaše pleť suchá, unavená a mdlá, zkuzte ji rozzářit a zvýšit její vitalitu denním krémem Revitalising Day Cream od Dr. Hauschka. Tento lehoučký krém obsahuje prvotřídní rostlinné extrakty a oleje, které podporují přirozenou produkci kožního mazu a vlhkosti v pleti. ### Proč je revitalizační krém od Dr. Hauschka tak oblíbený? reguluje tvorbu kožního mazu a hladinu vlhkosti v pleti, suchou pleť hydratuje a unavenou vitalizuje, celkově pleť rozzáří a revitalizuje, 100% složek je přírodního původu, bez syntetických látek, barviv, konzervačních látek, parabenů a minerálních olejů, vhodná i pro citlivou pokožku, dermatologicky testováno. ### Jakým způsobem krém aplikovat? Aplikujte každé ráno na vyčištěný obličej a krk.

Jemná a oživující emulze pro normální, suchou, unavenou, bledou, k vráskám náchylnou pleť, kterou projasní a prozáří. Pleťové mléko s výtažky vilínu a úročníku aktivuje vlhkostní režim pokožky a lehce se vstřebává. Na bázi vysoce hodnotných rostlinných výtažků a olejů z třezalky, sladké mandle, meruňkových jadérek a jojoby podněcuje Pleťové mléko tvorbu vody a tuku, podporuje krevní oběh a funkci lymfy. Nedoporučuje se při výskytu kuperózy.

Pleťová a

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.