Dove Nourishing Secrets povzbuzující sprchový gel 250 ml

Dove sprchový gel 250 ml Invigorating Ritual - Avocado Oil & Calendula ExtractInspirován rituály žen ze Střední Ameriky, Dove Povzbuzující Rituál sprchový gel spojuje avokádový olej s extraktem měsíčku lékařského v energizující a vyživující směs, která obnovuje pokožku, takže se budete cítít jako znovuzrozená.POUŽITÍ:Aplikujte na vlhkou pokožku, jemnou masáží umyjte tělo. Doporučené i na holení těla. Následně důkladně opláchněte.SLOŽENÍ:Aqua…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Dove Nourishing Secrets povzbuzující sprchový gel 250 ml
Výrobce: Dove
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Dove sprchový gel 250 ml Invigorating Ritual - Avocado Oil & Calendula ExtractInspirován rituály žen ze Střední Ameriky, Dove Povzbuzující Rituál sprchový gel spojuje avokádový olej s extraktem měsíčku lékařského v energizující a vyživující směs, která obnovuje pokožku, takže se budete cítít jako znovuzrozená.POUŽITÍ:Aplikujte na vlhkou pokožku, jemnou masáží umyjte tělo. Doporučené i na holení těla. Následně důkladně opláchněte.SLOŽENÍ:Aqua, Sodium lauroyl glycinate, Cocamidopropyl betaine, Sodium lauroyl isethionate, Sodium chloride, Lauric acid, Glycerin, BHT, Butylene glycol, Calendula officinalis flower extract, Carbomer, DMDM hydantoin, Glycine soja oil, Iodopropynyl butylcarbamate, Parfum, PEG-150 pentaerythrityl tetrastearate, Persea gratissima oil, PPG-2 hydroxyethyl cocamide, Sodium benzoate, Sodium hydroxide, Sodium isethionate, Sodium sulfate. Stearic acid, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, Zinc oxide, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 19140, CI 42090.UPOZORNĚNÍ:Určeno k zevnímu použití. Zabraňte styku s očima. Při kontaktu s očima vypláchněte vodou.ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ:Zcela prazdný a čistý plastový obal je možné recyklovat. Neodhazujte výrobek ani obal do volné přírody. Nourishing Secrets Body Wash - Povzbuzující sprchový gel s avokádovým olejem a extraktem z měsíčku lékařského, povzbuzuje, hydratuje, vyživuje, obnovuje zdravý jas pokožky. Inspirován rituály žen ze Střední Ameriky, Dove Invigorating Ritual sprchový gel spojuje avokádový olej s extraktem měsíčku lékařského v energizující a vyživující směs, která obnovuje pokožku, takže se budete cítít jako znovuzrozená.

Inspirován rituály žen ze Střední Ameriky, Dove Invigorating Ritual sprchový gel spojuje avokádový olej s extraktem měsíčku lékařského v energizující a vyživující směs, která obnovuje pokožku, takže se budete cítít jako znovuzrozená.

Vlastnosti:

  • s avokádovým olejem a extraktem z měsíčku lékařského,,
  • povzbuzuje,
  • hydratuje,
  • vyživuje,
  • obnovuje zdravý jas pokožky.

Jak používat:

Aplikujte na vlhkou pokožku a důkladně opláchněte.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.