Doldy Arrow 42

Jednokomorový batoh Arrow vyrobený ve spolupráci s nejlepšími českými alpinisty. Díky extrémně pevnému materiálu Cordura je vhodný k použití v náročných horských podmínkách. Ideální na lyžování, lezení a výstupy. Vyrobeno v ČR. Záruka 5 let.Doldy Arrow 42Lehký jednokomorový batoh, který vznikal za spolupráce s nejlepšími českými alpinisty. Nový zádový systém AIR + SYSTEM, vysoce odolný materiál Cordura a nízká váha ho předurčují k použití v těch…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Doldy Arrow 42
Výrobce: DOLDY
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Jednokomorový batoh Arrow vyrobený ve spolupráci s nejlepšími českými alpinisty. Díky extrémně pevnému materiálu Cordura je vhodný k použití v náročných horských podmínkách. Ideální na lyžování, lezení a výstupy. Vyrobeno v ČR. Záruka 5 let.

Doldy Arrow 42

Lehký jednokomorový batoh, který vznikal za spolupráce s nejlepšími českými alpinisty. Nový zádový systém AIR + SYSTEM, vysoce odolný materiál Cordura a nízká váha ho předurčují k použití v těch nejnáročnějších podmínkách. Nejlépe jej využijete při lezení, lyžování a vrcholových výstupech.Batoh Doldy Arrow Cordura 42 je vybavený velkou lehce přístupnou kapsou v horní části a vnitřní kapsou. Na bocích batohu jsou kompresní popruhy na uchycení lyží.Dvojitý silonový límec pro dokonalé uzavření ruksaku zabraňují proniknutí vlkosti dovnitř batohu. Pod víkem je kompresní popruh k připevnění lana. Systém pro uchycení cepínů oceníte i při lezeckých výstupech.

Hlavní prvky batohu Arrow 42
  • velká kapsa přístupná zvrchu
  • vnitřní kapsa
  • kompresní popruhy po obou stranách pro uchycení lyží
  • odnímatelný bederní pás
  • silikonový límec
  • kompresní popruhy na lano
Servis batohů Doldy

Na všechny výrobky Doldy poskytuje firma velmi rychlý kvalitní jak záruční tak i pozáruční servis. Samozřejmě není problém dodat jakékoliv náhradní díly. Firma Doldy vyvíjí batohy přes 30 let a každý krok výroby probíhá v České republice.

Před uvedením nového batohu na trh probíhá několikaměsíční testovaní. Ať už je batoh určen pro cyklisty, běžce, klasické turisty, nebo horské vůdce, všechyn jeho části jsou vyladěny k dokonalosti. Firma Doldy má také snahu, aby většina použitých materiálů pocházela z ČR. Aktivně spolupracuje s výrobci materiálů na optimalizaci stávajících výrobků případně na vývoji zcela nových materiálů.​

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.