DOHÁNY Sekačka na trávu

Dohány dětská plastová sekačka je pro všechny děti, které se rády dívají jako rodiče sekají. Je velmi lehká, bezpečná a vypadá jako skutečná sekačka. Má i páčku pro zapnutí a vypnutí. Dětská sekačka je provedena v červené, modré a zelené barvě, která potěší každé dítě. Výška rukojeti je 50 cm. Rozměry sekačky pro děti jsou 26*60*50 cm. Skvěle se hodí na zahradu a na hry venku za pěkného počasí. Sekačka se díky svým rozměrům snadno skladuje.…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: DOHÁNY Sekačka na trávu
Výrobce: Dohány
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Dohány dětská plastová sekačka je pro všechny děti, které se rády dívají jako rodiče sekají. Je velmi lehká, bezpečná a vypadá jako skutečná sekačka. Má i páčku pro zapnutí a vypnutí. Dětská sekačka je provedena v červené, modré a zelené barvě, která potěší každé dítě. Výška rukojeti je 50 cm. Rozměry sekačky pro děti jsou 26*60*50 cm. Skvěle se hodí na zahradu a na hry venku za pěkného počasí.

Sekačka se díky svým rozměrům snadno skladuje. Firma Dohány je jedním z popředních evropských výrobců dětských hraček všech možných druhů. Při výrobě dodržují všechny přísné evropské normy a kladou důraz na kvalitu a bezpečnost svých hraček.

Sekačka

Dětská sekačka holky i kluky, kteří chtějí dospělákům pomáhat při práci na zahradě. Pomocí falešného startéru mohou "nastartovat" a začít sekat trávu.

Přednosti:

  • vydává rachtací zvuk při jízdě
  • má sklápěcí rukojeť

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry: 40 x 28 x 18 cm Výška rukojeti: 54 cm

Dětská sekačka s falešným startérem. Na sklápěcí rukojeti je pohyblivá páčka bez funkce. Vyrobeno z kvalitního plastu v EU. Pro děti od 3 let.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.