DOHÁNY Duo Dopravní prostředky 16 dílků

od 165 Kč
Baby puzzle pro děti Duo Safari jsou krásné dětské puzzle s motivem zvířátek z afrického safari. Motiv těchto puzzle pro nejmenší děti jsou divoké zvířátka, které žijí v Africe: tygříka, žirafa, hroch, had, opice a podobně. Balení puzzle obsahuje celkem 16 dílků. Puzzle jsou vhodné pro věkovou kategorii od 24 měsíců. Puzzle pro nejmenší děti po sestavení tvoří osm výrazných a barevných obrázků, složených ze dvou dílků, které zaujmou každé dítě,…
Medvidkovehracky.cz
Za dopravu 119 Kč Skladem
165 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: DOHÁNY Duo Dopravní prostředky 16 dílků
Výrobce: Dohány
Minimální cena: 165 Kč
Maximální cena: 180 Kč
Ušetříte až: 15 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Baby puzzle pro děti Duo Safari jsou krásné dětské puzzle s motivem zvířátek z afrického safari. Motiv těchto puzzle pro nejmenší děti jsou divoké zvířátka, které žijí v Africe: tygříka, žirafa, hroch, had, opice a podobně. Balení puzzle obsahuje celkem 16 dílků. Puzzle jsou vhodné pro věkovou kategorii od 24 měsíců. Puzzle pro nejmenší děti po sestavení tvoří osm výrazných a barevných obrázků, složených ze dvou dílků, které zaujmou každé dítě, ale zejména kluky. Puzzle jsou vyrobeny z kvalitního a odolného materiálu a splňují bezpečnostní standardy, jsou tedy pro děti bezpečné.

Jednotlivé dílky puzzle jsou větších rozměrů pro snadnější manipulaci. Dětská hra s těmito puzzle vhodně rozvíjí fantazii, představivost a manuální zručnost dětí, pěstují si jí smysl pro detail a koncentraci. Hrou s těmito puzzle pro nejmenší děti si také dětičky trénují jemnou motoriku, hmatovou citlivost a navíc se naučí něco nového o zvířátkách, které se dají setkat na safari. Dohány je maďarský výrobce kvalitních dětských hraček, které splňují přísné evropské normy.

Dvoudílné puzzle s krásnými obrázky speciálně vytvořené pro nejmenší děti. Pevné dílky jsou vyrobeny z kartonu a podporují u dětí rozvoj motoriky, soustředění a fantazii. Mezi osmi obrázky najdete oblíbené klučičí motivy: nákladní auto, domíchavač, nakladač, válec apod. Rozměr složeného puzzle 16,5 x 11,5 cm Puzzle Duo 8v1 – safary/doprava/sta­vitel/farma. V každém balení 8 obrázků k tématu. 2 dílky.Vyrobeno v EU.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.