DINO Toys Rébusy 56 hádanek a hlavolamů

od 209 Kč
V této hře dopřejete svým šedým buňkám mozkovým skutečně efektivní trénink! V krabičce najdete 56 hádanek a hlavolamů různých stupňů obtížnosti, které dostanou váš mozek do formy.   Specifikace: Hra Rébusy obsahuje: 56 karet s hlavolamy. Na jedné straně karty najdete rébus, na druhé straně řešení. Díky praktickému balení můžete vzít hru Rébusy i s sebou na cesty, zabaví vás při cestě vlakem i v autobusu. Rozměr balení: 12×15×5,5 cm. Vhodné pro 1…
Alza.cz
Skladem
269 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: DINO Toys Rébusy 56 hádanek a hlavolamů
Výrobce: Dino Toys
Minimální cena: 209 Kč
Maximální cena: 315 Kč
Ušetříte až: 106 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Věk od:
Rok vydání:
Určení:
Soubor her:
Ne
Elektrické hry:
Ne
Deskové hry:
Ne
Retro hry:
Ne

Popis produktu

V této hře dopřejete svým šedým buňkám mozkovým skutečně efektivní trénink! V krabičce najdete 56 hádanek a hlavolamů různých stupňů obtížnosti, které dostanou váš mozek do formy.  

Specifikace:

Hra Rébusy obsahuje: 56 karet s hlavolamy.

Na jedné straně karty najdete rébus, na druhé straně řešení.

Díky praktickému balení můžete vzít hru Rébusy i s sebou na cesty, zabaví vás při cestě vlakem i v autobusu.

Rozměr balení: 12×15×5,5 cm.

Vhodné pro 1 hráče.

Doba hry: 10 minut a déle.

Vhodné pro děti od 8 let.

Rodinná česká firma Dino Toys působí na trhu od roku 1993. V současnosti patří k předním výrobcům puzzle a deskových her v České republice i na Slovensku. Výrobce si velmi pečlivě hlídá kvalitu a bezpečnost hraček – je držitelem značky Bezpečná a kvalitní hračka. Sleduje nejnovější trendy v celosvětovém měřítku. Velký důraz klade také na hravý design a vývoj her, které vychovávají hráče od útlého věku až do dospělosti, a v každém věku mu tak nabízí adekvátní hru pro rozvoj motorických a myšlenkových dovedností. Výroba většiny produktů Dino Toys probíhá v Mnichově Hradišti. Největšího úspěchu dosáhla firma s hrou Dostihy a sázky, která se v několika obměnách prodává už bezmála 25 let. Mezi bestsellery patří také hry Člověče, nezlob se!, Pojď si hrát, Kris Kros nebo novinka z roku 2014 – „retro" plastová Tatra 148 na pískoviště.

Dostaňte svůj mozek do formy se sadou 56 hádanek a hlavolamů různých stupňů obtížnosti. Nejen svaly, ale i šedé buňky mozkové potřebují trénovat. Dostaňte svůj mozek do formy se sadou 56 hádanek a hlavolamů různých stupňů obtížnosti. Otestujte, které chytáky zvládnete hravě a nad kterými se Vaše mozkovna pořádně potrápí. K chytré zábavě rozhodně enzapomeňte pozvat i své přátele či děti. Balení obsahuje: 56 karet s hlavolamy. Určeno od 8 do 99 let, rozměry krabice 12 x 16 x 5,5 cm. Efektivní trénink pro šedé buňky mozkové. V krabičce najdete 56 hádanek a hlavolamů, které Váš mozek dostanou do formy. Některé jistě hravě zvládnete, další Vás pořádně potrábí. Možná to bude výzva i pro Vaše přátele.

Dino cestovní hra Rébusy

Hlavolamy, které si mohou vzít cestovatelé sebou do kapsy a řešením zadaných úkolů si zpestřit jízdu. Hádanky jsou v různých stupních obtížnosti.

Přednosti:

  • trénuje logické uvažování a prostorovou představivost

Kupte dětem hru na Zápalky!

Vhodné pro děti od 8 let Rozměr balení: 12 x 15 x 5,5 cm Země původu: ČR

1 ks, Efektivní trénink pro šedé buňky mozkové! <br />V krabičce najdeš 56 hádanek a hlavolamů, které tvůj mozekdostanou do formy. <br />Některé jistě hravě zvládneš, další

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.