Diesel Fuel for Life 75 ml

od 674 Kč
Diesel Fuel for Life Homme je smyslná vzrušující vůně pro muže, kteří dokážou žít život naplno. Milují pohyb, ležérní styl, volnost a prostor. Životodárný a bohatý parfém v sobě ukrývá elixír vášně a touhy. Vůně Fuel for Life Homme nadchne vás i vaše okolí! V úvodu vůně vás ihned uchvátí osvěžující hvězdičky anýzu a právě utržený šťavnatý grapefruit. V samotném srdci se nenápadně ukrývá sladká hravá malina a opojná levandule. Smyslný základ…
Parfemy-elnino.cz
Za dopravu 85 Kč Skladem
674 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Diesel Fuel for Life 75 ml
Výrobce: DIESEL
Minimální cena: 674 Kč
Maximální cena: 1 399 Kč
Ušetříte až: 725 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Parametry

Tester:
Ne

Vlastnosti

Určení:
Objem: 125 ml

Popis produktu

Diesel Fuel for Life Homme je smyslná vzrušující vůně pro muže, kteří dokážou žít život naplno. Milují pohyb, ležérní styl, volnost a prostor. Životodárný a bohatý parfém v sobě ukrývá elixír vášně a touhy. Vůně Fuel for Life Homme nadchne vás i vaše okolí! V úvodu vůně vás ihned uchvátí osvěžující hvězdičky anýzu a právě utržený šťavnatý grapefruit. V samotném srdci se nenápadně ukrývá sladká hravá malina a opojná levandule. Smyslný základ dokresluje tajemný heliotrop a charismatická směs rozličných suchých dřev. Tento úchvatný a městský parfém od světoznámé značky Diesel se výborně hodí pro celodenní nošení a pro každé roční období. Pánský parfém Diesel Fuel for Life Homme je vůní pro opravdové požitkáře!

Diesel Fuel For Life Homme Toaletní voda 75 ml, Toaletní voda se zajímavým názvem *Fuel For Life* (palivo pro život) je aromaticko-fougerová vůně, kterou značka *Diesel* uvedla na trh v roce 2007. Energická mužná vůně*Fuel For Life* vás pomůže nastartovat do nového dne, případně doplní energii do nastávajícího večera, kdy vás čeká důležitá schůzka nebo dlouhý taneční večer. *Každodenní příval energie* První vzpruhu dostanete hned v úvodu díky pronikavě kořeněnému anýzu a šťavnatému grapefruitu. Po chvíli se vůně zjemní malinou a levandulí a v základu se k nim přidají dřevité tóny s vůní heliotropu (otočníku), které vůni dávají hloubku. Originálně řešený flakon ještě více podtrhuje tuto mužnou vůni. Doplňte si energii pomocí toaletní vody *Fuel For Life *a pojedete celý den naplno. Pánská toaletní voda Diesel Fuel For Life EDT 50ml je smyslná vůně, jenž oslavuje život a s ním spojené emoce, které jej ještě více rozproudí. Jde o postoj k životu…ať je vám 15 nebo 65 let! Tento elixír mýtického původu, okořeněný přírodními surovinami, je opravdu unikátním balzámem, jehož vedlejší účinky jsou nekontrolovatelné. Tak neváhejte a objednejte si pánskou toaletní vodu Diesel Fuel For Life právě teď! Vůně Diesel Fuel For Life byla uvedena na trh v roce 2007.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.