Dickie RC Cars 3 Turbo Mack Truck

Nákladní RC auto Mack na dálkové ovládání z filmu Auta 3. 3 kanály, světlo, zvuk, turbo funkce. Přívěs lze odpojit dálkovým ovládáním. Zadní dveře se otevírají mechanicky. Hračka se světlem a zvukem na baterie.Miluje vaše dítě film Auta 3? RC model Turbo Mack Truck dá vašemu dítěti možnost hrát si se svým oblíbeným hrdinou a zároveň rozvíjet koordinaci, motoriku a představivost. Nákladní auto ovládáte pomocí dálkového ovládání, můžete jezdit…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Mohlo by vás také zajímat

RC auta DICKIE Nejlevnější RC auta

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Dickie RC Cars 3 Turbo Mack Truck
Výrobce: DICKIE
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Nákladní RC auto Mack na dálkové ovládání z filmu Auta 3. 3 kanály, světlo, zvuk, turbo funkce. Přívěs lze odpojit dálkovým ovládáním. Zadní dveře se otevírají mechanicky. Hračka se světlem a zvukem na baterie.Miluje vaše dítě film Auta 3? RC model Turbo Mack Truck dá vašemu dítěti možnost hrát si se svým oblíbeným hrdinou a zároveň rozvíjet koordinaci, motoriku a představivost. Nákladní auto ovládáte pomocí dálkového ovládání, můžete jezdit vpřed a vzad a zatáčet vpravo a vlevo a odpojit přívěs.Když se začínající, avšak velmi ambiciózní závodní auto Blesk McQueen během cesty na velkolepý šampionát Zlatý píst neočekávaně zatoulá do ospalé Kardanové lhoty u Silnice 66, naučí se, že opravdová radost ze života se neskrývá za cílovou rovinkou, ale na cestě k ní. Auta ze lhoty, s nimiž se v průběhu svého putování napříč Amerikou seznámí, mu ukáží, že na světě existují i důležitější věci než trofeje, sláva a sponzoři.Rozměry balení (š v h): 55 x 20 x 20cmRozměry dětské hračky (d): 46cmMateriál: plastFrekvence: 2,4GHzMěřítko: 1:24Baterie AUTO: 4x1,5V LR6 (nejsou součástí)Baterie DO: 2x1,5V R03 (nejsou součástí)Obsah balení: auto, dálkové ovládáníVhodné baterie můžete k výrobku dokoupit na našem e-shopuCena je uvedena za 1 balení - sadu hračkyHračka je vhodná pro děti od 5 let

Dickie RC Cars 3 Turbo Mack Truck 46 cm

Červený nablýskaný Mack je připraven pro převoz závodních vozů na velké závody. Kluci ho mohou ovládat dálkovým tříkanálovým ovládáním. Auto jezdí dopředu, dozadu, doprava a doleva. Má funkci Turbo. Jeho přívěs je odpojitelný také pomocí dálkového ovládání. Je obohaceno zvukovými a světelnými efekty.

Do přívěsu mohou kluci naložit závoďáky v měřítku 1:24 a převézt je na místo závodů. Tyto auta ale nejsou součástí balení.

Obsah balení:

  • kamion, vysílačka

Vyberte chlapcům některé z RC autíček Dickie!

Vhodné pro děti od 5 let Měřítko 1:24 Délka: 46 cm Rozměry balení: 55,2 x 20 x 20 cm Frekvence: 2,4 GHz Baterie do auta: 4 x 1,5V AA (nejsou součástí) Baterie do ovladače: 2 x 1,5V AA (nejsou součástí)

Znáte film Auta? Ať už je Vaše odpověď jakákoliv, tento náklaďák s očima a ústy na dálkové ovládání se Vám bude líbit. Ve filmu Auta 3 (neboli Cars 3) je Mack dobrosrdečný a upovídaný náklaďák a pro Bleska, což je hlavní postava, je jako vlastní bratr.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.