TOP 8
Dětský domeček WADER Farma

od 585 Kč
Wader Farmářský set Farmářské stavení, se kterým si děti mohou hrát na farmáře, pečlivě se starajícího o svá hospodářská zvířátka. Ta potřebují každodenní péči, slepičky potřebují ráno z kurníku ven, ostatní zvířátka z ustájení také na pastvinu. Na poli může farmář posklízet žito, krmivo odvézt traktůrkem na uskladnění. Celá farma je snadno přenosná. Obsah balení: farmářské stavení traktor s valníkem, balíky sena slepice, koník, ovečka,…
PECKA HRAČKY
Za dopravu 89 Kč Skladem
851 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Dětský domeček WADER Farma
Výrobce: WADER
Minimální cena: 585 Kč
Maximální cena: 869 Kč
Ušetříte až: 284 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Wader Farmářský set

Farmářské stavení, se kterým si děti mohou hrát na farmáře, pečlivě se starajícího o svá hospodářská zvířátka.

Ta potřebují každodenní péči, slepičky potřebují ráno z kurníku ven, ostatní zvířátka z ustájení také na pastvinu. Na poli může farmář posklízet žito, krmivo odvézt traktůrkem na uskladnění.

Celá farma je snadno přenosná.

Obsah balení:

  • farmářské stavení
  • traktor s valníkem, balíky sena
  • slepice, koník, ovečka, prasátko,kravička

Kupte dětem barevnou farmu značky Wader!

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry: 38 x 24 x 32 cm

Farmářský set Wader 25450 Barevná farma pro opravdové farmáře. Na farmě je opravdu živo, malí farmáři mohou chovat : slepice, koníka, ovečku, prasátko a kravičku. Na farmě jsou i stroje pro práci na poli pro opravdové farmáře. Součástí balení je i traktor s valníkem. Na farmě můžete pomocí výtahu uklízet balíky sena, slepičky mají vlez do kurníku po žebříku, koník a kravička svoji stáj, prasátko svůj chlívek. Farma se dá celá uzavřít a přenášet nebo vzít s sebou na cesty. Věk: 3+ Materiál: plast Rozměry: 38 x 24 x 32 cm Země původu: Polsko Hračky Wader jsou vyrobeny z kvalitních, zdravotně nezávadných plastů, vyznačující se vysokou odolností proti poškození. Hračky Wader jsou vhodné nejen do domácností, ale i do mateřských školek. Farma Wader.  Barevná farma pro opravdové farmáře. Na farmě je opravdu živo, malí farmáři mohou chovat zvířátka: slepice, koníka, ovečku, prasátko a kravičku. Součástí balení je traktor s valníkem. Na farmě můžete pomocí výtahu uklízet balíky sena, slepičky mají vlez do kurníku po žebříku, koník a kravička svoji stáj, prasátko svůj chlívek. Farma se dá celá uzavřít a přenášet nebo vzít s sebou na cesty. Vlastnosti produktu Délka (cm): 59.5 Šířka (cm): 39.5 Výška (cm): 15 Malý farmář může chovat slepičky, koníka, ovečku, prasátko a kravičku. Pomocí výtahu dokáže uklízet i balíky sena. Na farmě nesmí chybět traktor s valníkem, který obstará polní práci.Velikost: 40 x 35 cm, v krabici 59 x 40 x 15 cm.Vhodná od 3 let.Technické údaje:Roky 03Obsah balení:Domeček Farma stáj 40x35cm v krabici 59x40x15cm WaderPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.