Design Scandinavia Jídelní stůl rozkládací Ballet, 270 cm

od 12 799 Kč
Usedněte se svými přáteli či rodinou k prostornému rozkládacímu stolu Ballet, u něhož bude jedna radost večeřet. Svrchní deska jídelního stolu je vyrobená ze dřeva a opatřená bílým lakem. Bytelná dřevěná podnož je kombinací chromu a dubového dřeva ošetřeného olejem. Jídelní rozkládací stůl Ballet je kombinací jednoduchosti, elegance s kapkou retro stylu. Tip: K čištění doporučujeme hadřík z mikrovlákna namočený ve vodě s několika kapkami…

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Design Scandinavia Jídelní stůl rozkládací Ballet, 270 cm
Výrobce: Scandi
Minimální cena: 12 799 Kč
Maximální cena: 15 983 Kč
Ušetříte až: 3 184 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Usedněte se svými přáteli či rodinou k prostornému rozkládacímu stolu Ballet, u něhož bude jedna radost večeřet. Svrchní deska jídelního stolu je vyrobená ze dřeva a opatřená bílým lakem. Bytelná dřevěná podnož je kombinací chromu a dubového dřeva ošetřeného olejem. Jídelní rozkládací stůl Ballet je kombinací jednoduchosti, elegance s kapkou retro stylu.

Tip: K čištění doporučujeme hadřík z mikrovlákna namočený ve vodě s několika kapkami saponátu nebo tekutého mýdla. Po umytí vytřete povrch do sucha jemným hadříkem. Při mytí je dobré netlačit na povrch nábytku a vyhýbat se místům, které nejsou chráněné fólií či lakem. 

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.