Dermacol Tvarující a prodlužující řasenka Ultra Tech 10 ml

od 162 Kč
Řasenka pro dokonalé prodloužené řasy. Jedině s novou řasenkou Dermacol UltraTech dosáhnete dokonalých prodloužených a krásných tvarovaných řas. Řasenka nedělá žmolky, je dermatologicky testovaná a pohodlně se nanáší díky maximálně pružnému kartáčku, který zachytává jednu řasu po druhé. Jedině s novou řasenkou Dermacol UltraTech dosáhnete dokonale prodloužených a krásných tvarovaných řas. Řasenka nedělá žmolky, je dermatologicky testovaná a…
Kosmetika-zdraví.cz
Za dopravu 79 Kč Skladem
162 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Dermacol Tvarující a prodlužující řasenka Ultra Tech 10 ml
Výrobce: DERMACOL
Minimální cena: 162 Kč
Maximální cena: 279 Kč
Ušetříte až: 117 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Řasenka pro dokonalé prodloužené řasy. Jedině s novou řasenkou Dermacol UltraTech dosáhnete dokonalých prodloužených a krásných tvarovaných řas. Řasenka nedělá žmolky, je dermatologicky testovaná a pohodlně se nanáší díky maximálně pružnému kartáčku, který zachytává jednu řasu po druhé. Jedině s novou řasenkou Dermacol UltraTech dosáhnete dokonale prodloužených a krásných tvarovaných řas. Řasenka nedělá žmolky, je dermatologicky testovaná a pohodlně se nanáší díky maximálně pružnému kartáčku, který zachytává jednu řasu po druhé.Klíčové vlastnosti řasenky DERMACOL UltraTechPro dokonale pružné a prodloužené řasyŘasenka nedělá žmolkyDERMACOL UltraTech se nerozmazáváDermatologicky testovanáPohodlný pružný kartáček pro přesnou aplikaciSložení:Aqua, Glyceryl Stearate, Copernicia Cerifera Cera, Stearic Acid, Ricinus Communis Seed Oil, VP/Hexadecene Copolymer, Acrylates Copolymer, Polyvinyl Alcohol, Triethanolamine, Propylene Glycol, C12-16 Alcohols, Cera Microcristallina, Palmitic Acid, Lecithin, Laureth-21, Glyceri

Jednoduše oslňte s novou řasenkou UltraTech, která dodá vašim řasám krásný tvar a ultra prodloužení. Ultra pružný kartáček zachycuje jednu řasu po druhé a perfektně je odděluje. Krátké štětinky na kartáčku umožňují přesné nanášení hmoty tak, aby řasy působily plnějším a objemnějším dojmem. Textura je vyvinuta přesně pro tento aplikátor a tím je docíleno správného tvaru, prodloužení řas bez žmolků a rozmazávání.

Ultra Tech Perfect Hold Mascara - Tvarující a prodlužující řasenka - řasenka pro dokonalý vzhled vašich řas - vytváří plnost a objem - unikátní textura zajistí krásný tvar a ultra prodloužení řas - ultra pružný kartáček řasy dokonale odděluje - netvoří žmolky - nerozmazává se Použití: Aplikujte jemnými tahy na řasy.

Krásně vytvaruje a prodlouží vaše řasy. Pružný kartáček se krásně přizpůsobí tvaru vašeho oka. Nedělá žmolky a neslepuje řasy.

Dermacol Ultra Tech Řasenka pro ženy 10 ml Odstín Black

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.