DeLonghi Perfecta Evo De Luxe Esam 460.75 MB

od 18 538 Kč
Bez ohledu na to, zda preferujete espresso nebo šálek velké kávy, nastavení velikosti a aroma nebylo nikdy jednodušší. Stisknutím tlačítka MY MENU můžete využít speciální profil, ve kterém velice snadno upravíte všechny nápoje podle sebe a uložíte do paměti přístroje. LatteCrema systém připraví dokonalé cappuccino s hustou krémovou pěnou. Zvolit si můžete ze 3 stupňů napěnění. Karafa disponuje funkcí automatického čištění, která spustí cyklus…
vmSHOP
Doprava zdarma Skladem
18 538 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: DeLonghi Perfecta Evo De Luxe Esam 460.75 MB
Výrobce: DELONGHI
Minimální cena: 18 538 Kč
Maximální cena: 21 967 Kč
Ušetříte až: 3 429 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Technické parametry

Příkon: 1 450 W
Tlak: 15 bar

Vlastnosti

Barva:
Kávovary s mlýnkem:
Ne
Profesionální kávovar:
Ne
Retro kávovar:
Ne
Aku kávovar:
Ne
Připojení na vodu:
Ne
Chytrý kávovar:
Ne
Pěnič mléka:
Ne
Dripper:
Ne

Popis produktu

Bez ohledu na to, zda preferujete espresso nebo šálek velké kávy, nastavení velikosti a aroma nebylo nikdy jednodušší. Stisknutím tlačítka MY MENU můžete využít speciální profil, ve kterém velice snadno upravíte všechny nápoje podle sebe a uložíte do paměti přístroje.

LatteCrema systém připraví dokonalé cappuccino s hustou krémovou pěnou. Zvolit si můžete ze 3 stupňů napěnění. Karafa disponuje funkcí automatického čištění, která spustí cyklus proplachování vodou a proudem páry. Všechny části karafy jsou vhodné do myčky nádobí.

Díky velkému dotykovému barevnému displeji s rozlišením 3,5" je používání kávovaru snadné a intuitivní. Interaktivní panel a menu v českém jazyce vás jednoduchým způsobem provedou celým procesem přípravy kávy a všemi kroky spojenými s údržbou kávovaru. Funkce Smart One Touch řadí nápoje podle četnosti používání, takže máte váš oblíbený nápoj vždy po ruce.Zabudovaný ocelový mlýnek s 13 stupni nastavení hrubosti mletí. Ocelové mlecí kameny jsou naprosto přesné, odolné proti poškození a neutrální vůči chuti kávy. Díky tzv. „Tubeless Systému“ se snižuje na minimum množství kávy, která zůstává v mlýnku.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.