Dějiny českých zemí od Sámovy říše po vznik České republiky

Publikace: Dějiny Českých zemí - Od Sámovy říše po vznik České republiky - Marie Schwarzová. Pro všechny školáky i učitele jsme připravili přehled dějin českých zemí, který zachycuje dlouhé období od Sámovy říše až po vznik České republiky a přináší ucelený pohled na historii. Nezahltíme vás spoustou dat, ale uvedeme děje do souvislostí a okořeníme je zajímavými informacemi. Překrásné ilustrace vyvolají atmosféru dávných dob a srozumitelný jazyk…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Dějiny českých zemí od Sámovy říše po vznik České republiky
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Publikace: Dějiny Českých zemí - Od Sámovy říše po vznik České republiky - Marie Schwarzová. Pro všechny školáky i učitele jsme připravili přehled dějin českých zemí, který zachycuje dlouhé období od Sámovy říše až po vznik České republiky a přináší ucelený pohled na historii. Nezahltíme vás spoustou dat, ale uvedeme děje do souvislostí a okořeníme je zajímavými informacemi. Překrásné ilustrace vyvolají atmosféru dávných dob a srozumitelný jazyk jistě přitáhne k vědě zvané historie nejednoho malého nadšence. Publikace: Dějiny Českých zemí - Od Sámovy říše po vznik České republiky - Marie Schwarzová. Dějiny českých zemí Zachycuje dlouhé období od Sámovy říše až po vznik České republiky a přináší ucelený pohled na historii našeho národa. Nezahltíme vás spoustou dat, ale uvedeme děje do souvislostí a okořeníme je zajímavými informacemi. Překrásné ilustrace a srozumitelný jazyk jistě pomohou školákům, ale i předškolákům, přijít dějepisu na chuť. z kategorie Knihy | Odborná literatura | Historie a military | Dějiny jednotlivých států a národů od SUN naleznete ne e-shopu KnihyDobrovsky.cz!

Sun Dějiny českých zemí

Dějepisná kniha je určena malým školákům, kteří se mohou zábavnou formou seznámit s historií našeho národa, a to od Sáma až po dobu vzniku České republiky.

Obsah knihy je psaný srozumitelným jazykem, tak aby školáky nezahltil, ale podal jim základní přehled s přidanými zajímavostmi.

Kupte dětem Dějiny českých zemí!

Vhodné pro děti od 8 let Počet stran: 160 Jazyk: čeština Vazba: vázaná Rozměry: 24,5 x 28,5 cm

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.