Davidoff Echo 100 ml

Romance je ve vzduchu. Nemyslíme tím lásku (přestože láska k tomu neodmyslitelně patří), ale něco nového. Něžnou náladu, která je všudypřítomná. Nová romantika je přesvědčivá. Je o harmonii, spokojenosti, duševní pohodě a vyrovnanosti. Je o vnitřní oslnivosti, jenž rozzáří svět. Davidoff ECHO woman je vůně, která dotváří ženskost cestou svěžesti. Je smyslná, moderní a nadčasová. Přivoníte-li si k vůni Davidoff Echo Woman, začnete myslet růžově.…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Davidoff Echo 100 ml
Výrobce: DAVIDOFF
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Romance je ve vzduchu. Nemyslíme tím lásku (přestože láska k tomu neodmyslitelně patří), ale něco nového. Něžnou náladu, která je všudypřítomná. Nová romantika je přesvědčivá. Je o harmonii, spokojenosti, duševní pohodě a vyrovnanosti. Je o vnitřní oslnivosti, jenž rozzáří svět. Davidoff ECHO woman je vůně, která dotváří ženskost cestou svěžesti. Je smyslná, moderní a nadčasová. Přivoníte-li si k vůni Davidoff Echo Woman, začnete myslet růžově. Vůně přichází v roztomilém malinově růžovém obalu. Flakón, který vypadá jako jemný oblázek, byl vytvořen designérem Karimem Rashidem. Naslouchejte svému srdci.

Davidoff Echo Woman je příjemná svěží vůně jako stvořená pro nošení v létě. Echo Woman je parfém sladce k nakousnutí již od otevření vůně. Svěžest se totiž prolíná s tóny zralého ovoce, malin a hroznů. Postupně je však svěžest zjemněna květinovými tóny kosatce a osmanthusu. Vůní Echo Woman se také nenápadně proplétají lehké akcenty pižma a fialkového dřeva.

Díky kombinaci romantické záplavy květů a svěžesti ovoce je Echo Woman od Davidoff parfémem přímo symbolizující romantiku a něžnost. Vůně Echo Woman však dokáže být i smyslná. Velkou výhodou tohoto luxusního parfému Davidoff je také jeho nadčasovost, protože romantika je zkrátka nesmrtelná.

Parfém Echo Woman proto ocení všechny milovnice romantiky. Vůně Echo Woman je ideální pro každou ženu a dívku, která věří na lásku na první pohled, ale je také pohodová, moderní a vyrovnaná. V každé takové ženě esence Echo Woman zdůrazní nejenom něhu, ale i přitažlivost.

Vůně Echo Woman je velice jemná, lehká a příjemná. Je proto ideální pro každodenní nošení. Echo Woman nezklame při žádné příležitosti, dokáže naladit správnou atmosféru při romantické večeři, stejně tak jako při dlouhé procházce.

Parfém Davidoff Echo Woman je jako stvořený pro ženy, které milují vůni zralých malin a léta v plném proudu. Vůně je výrazně ovocná a sladká jako právě začínající láska. Akordy čerstvě natrhaných malin a bílých hroznů se mísí s nápojem Grappa až ze slunného Řecka. S květinovou svěžestí tajemného kosatce a rozkvetlým Osmanthusem se jemně prolínají tóny fialkového dřeva, ambry a bílého pižma. Pokud milujete večerní procházky za úplňku i vyhřívání se na sluníčku, svěřte se do péče parfému Davidoff Echo Woman. Pokud jste něžná a křehká duše, zárověň však tajemná a nepřístupná, podtrhněte to. Romantika, pohoda i vyrovnanost na vás dýchne při prvním přivonění k nádhernému flakónku z průzračného skla s velice moderním a nadčasovým designem. Neváhejte a do dámského parfému Davidoff Echo Woman se zamilujete na první pohled, vůní nebo dotekem.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.