Dakine Agent Leather peněženka

Pánská peněženka Dakine vám padne do oka hned na první pohled. Stylová peněženka bez zapínání má uvnitř několik přihrádek na doklady, kreditky a bankovky. Nechybí zde ani průhledná přihrádka. Rozměry jsou cca 11.5 x 8.8 x 2.3 cm. Materiál je 50% kůže a 50% vinyl. Obecné info k produktu: černá peněženka, peněženka Dakine, pánská peněženka, stylová peněženka, syntetická peněženka, kožená peněženka, malá peněženka, peněženka bez zapínání. …
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Dakine Agent Leather peněženka
Výrobce: Dakine
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Pánská peněženka Dakine vám padne do oka hned na první pohled. Stylová peněženka bez zapínání má uvnitř několik přihrádek na doklady, kreditky a bankovky. Nechybí zde ani průhledná přihrádka. Rozměry jsou cca 11.5 x 8.8 x 2.3 cm. Materiál je 50% kůže a 50% vinyl. Obecné info k produktu: černá peněženka, peněženka Dakine, pánská peněženka, stylová peněženka, syntetická peněženka, kožená peněženka, malá peněženka, peněženka bez zapínání. Elegantní kožená peněženka. Peněženka Agent je vhodná pro muže, kteří mají rádi kvalitu a styl. Peněženka je vyrobena z pravé kůže, proto u ní najdete skvělé vlastnosti jako perfektní vzhled, odolnost, nepromokavost a pevnost. Vnitřní prostor je rozčleněn na hlavní kapsu pro bankovky, přihrádky na karty a výklopná přepážka s okénkem na legitimace. - přihrádky na karty - místo na legitimace - prostorná kapsa na bankovky Dakine Kožená peněženka Agent Leather Wallet Brown 8820100.

  • Elegantní peněženka Agent od Dakine pro muže,
  • světle hnedé provedení,
  • přihrádka na bankovky,
  • průhledná kapsa na doklady,
  • přihrádky na platební karty,
  • uzavíratelná kapsa na mince není součástí.
Luxusní pánská kožená peněženka Dakine se spousty kapes na karty. Velká kapsa na papírové peníze. Peněženka Dakine Agent Leather Pánská trojdílná peněženka s kovovými prvky Dakine, model Agent.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.