Cubot Magic

Cubot Magic gold/black - 5", 1280 x 720, 3GB RAM, 16GB, DS, LTE, android 7, zlato-černý - Chytrý telefon Cubot Magic Chytrým telefon Cubot Magic vás osloví krásně zaobleným designem, který navíc dokonale padne do dlaně. Za dostupnou cenu získáte solidního partnera pro komunikaci i zábavu. Jeho výkon dostačuje pro běžné použití a nezklame žádného běžného uživatele. Mezi jeho přednosti patří připojení LTE, duální fotoaparát, solidní kapacita…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Cubot Magic
Výrobce: Cubot
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Fotoaparát

Optická stabilizace:
Ne

Vlastnosti

Voděodolný:
Ne
S termokamerou:
Ne
Bezdrátové nabíjení:
Ne
SOS tlačítko:
Ne
Kovové tělo:
Ne
Dual SIM:
Ne

Popis produktu

Cubot Magic gold/black - 5", 1280 x 720, 3GB RAM, 16GB, DS, LTE, android 7, zlato-černý -

Chytrý telefon Cubot Magic

Chytrým telefon Cubot Magic vás osloví krásně zaobleným designem, který navíc dokonale padne do dlaně. Za dostupnou cenu získáte solidního partnera pro komunikaci i zábavu. Jeho výkon dostačuje pro běžné použití a nezklame žádného běžného uživatele. Mezi jeho přednosti patří připojení LTE, duální fotoaparát, solidní kapacita interní paměti a IPS HD displej.

Solidní výkon

Cubot Magic vám poskytne potřebný výkon pro zábavu, komunikaci i práci. Základ tvoří 4jádrový procesor MT6737, který je doplněn operační pamětí 3 GB a grafickým akcelerátorem Mali-720 MP2. To vše podpoří interní paměť 16 GB a slot pro karty microSD. Cubot R9 vám tak poskytne potřebný výkon i prostor. Díky podpoře mobilního připojení LTE si můžete užívat zábavu na plný plyn.

Displej s IPS technologií pro kvalitní zobrazení

IPS displej telefonu Cubot Magic poskytuje dostatek prostoru pro veškeré vaše aktivity. Jeho velikost je optimálních 5” s vysokým HD rozlišením 1280 x 720 bodů. Užijte si přirozenost barev, široké pozorovací úhly, každý detail a bohaté odstíny technologie IPS panelu. Displej je navíc krytý zaobleným sklem, které je příjemné a odolné.

Duální zadní fotoaparát a chytrá selfie

Duální zadní 13 + 2 Mpx fotoaparát se světelností objektivu f/2.4 umožňuje zachytit každý okamžik v maximální kvalitě. Potěšte sebe a své blízké pěknou fotografií, která bude ostrá díky automatickému zaostřování. A s výkonným LED bleskem jsou fotografie perfektní i v noci. Pro populární selfie je k dispozici přední 5 Mpx kamera s chytrým režimem krásy.

Pohodlí s funkcí DualSIM

Máte dvě SIM karty a pro každou jeden telefon? Nebaví vás nosit dva telefony zároveň? S mobilním telefonem Cubot už nemusíte. Je totiž vybaven sloty pro dvě SIM karty. Můžete tak mít pohromadě své soukromé i firemní telefonní číslo.

Klíčové vlastnosti

Základem telefonu Cubot Magic je dotykový 5” IPS displej s HD rozlišením 1280 x 720 bodů. Výkon zajistí 4jádrový procesor MT6737 s frekvencí 1.3 GHz doplněný o 3 GB operační paměti. Pro systém a vaše data je k dispozici 16 GB interní paměti, kterou můžete rozšířit pomocí karet microSD. Duální fotoaparát v zadní části nabízí 13 a 2 Mpx snímače s optikou f/2.4 a přední fotoaparát je vybaven 5 Mpx snímačem. Z moderních technologií nabízí Bluetooth 4.0, Wi-Fi, GPS přijímač. Podporováno je připojení k mobilním sítím 2G, 3G a LTE. V konektorové výbavě nechybí 3.5mm stereo jack pro sluchátka a micro USB. Mezi senzorovou výbavu patří - světelný senzor, snímač přiblížení a akcelerometr. Provoz zajišťuje dobíjecí baterie s kapacitou 2600 mAh. Operační systém tvoří platforma Android 7 Nougat.

Výjimečný styl, solidní výkon Cubot Magic je cenově dostupný chytrý telefon, který si své příznivce najde nejen unikátním designem v podobě zaoblených hran a 3D skla, ale i nezbytným výkonem a mod

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.