Crystalite Bohemia sklenice na whisky Quadro 340 ML

Crystalite Bohemia sklenice na whisky Quadro 340 ML, 6 KS Chcete si svou oblíbenou whisky či jiný drink vychutnávat v elegantní sklenici z pořádného skla? Pak si jednoznačně zakupte sklenici na whisky Quadro z českého křišťálu. Je vhodná na vodu, džus, whisky i jinou populární lihovinu. Barvička jak má být Sklenice na whisky z řady Quadro má masivní dno se čtvercovou základnou, ze které se křišťálové sklo šikmo a zaobleně vine směrem vzhůru.…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Crystalite Bohemia sklenice na whisky Quadro 340 ML
Výrobce: Crystalite Bohemia
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Crystalite Bohemia sklenice na whisky Quadro 340 ML, 6 KS

Chcete si svou oblíbenou whisky či jiný drink vychutnávat v elegantní sklenici z pořádného skla? Pak si jednoznačně zakupte sklenici na whisky Quadro z českého křišťálu. Je vhodná na vodu, džus, whisky i jinou populární lihovinu.

Barvička jak má být

Sklenice na whisky z řady Quadro má masivní dno se čtvercovou základnou, ze které se křišťálové sklo šikmo a zaobleně vine směrem vzhůru. Dosahuje se tím vyššího lomení světla. Jakmile tedy nalijete svou oblíbenou whisky do sklenice Quadro, odhalíte barvu whisky v celé její kráse.

Zlaté české ručičky aneb křišťálové sklo razí do světa - sklenice Quadro

Sklenice Quadro vyrábí český producent křišťálového skla, Crystalite Bohemia, který používá novou moderní a ekologickou sklovinu crystalite (crystalin). Obsahuje v sobě titan, proto je sklenice na whisky Quadro odolnější. Můžete ji mýt v myčce a nebát se poškrábání či jiného poškození. Není tak divu, že je české křišťálové sklo tak žádané a vyvážené do více než 72 zemí z celého světa.

 

Nahlédněte také na whisky set Quadro, který pro vás může být ještě lepší variantou.

 

Klíčové vlastnosti produktu skleničky na whisky Quadro 340 ml:

» sada 6 whiskovek o objemu 340 ml» vysoce kvalitní křišťálové bezolovnaté sklo» český výrobek známého producenta Crystalite Bohemia» díky příměsi titanu je sklo čiré a odolné proti poškrábání» vhodné do myčky na nádobí

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.