CREME 21 Tělové mléko pro normální pleť 400 ml

Tělové mléko Creme 21 je určeno pro normální pleť. Zajistí její kvalitní hydrataci každý den. Složení je obohaceno o Pro-vitamín B5, díky čemuž je šetrná k pleti a vysoce účinná. Balení o objemu 250 mililitrů se stane nedílnou součástí každodenní péče o vaše tělo.  Jemné a hydratační tělové mléko chrání pokožku před škodlivými vlivy životního prostředí. Lehce se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty.  Složení: Aqua, Paraffinum Liquidum,…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: CREME 21 Tělové mléko pro normální pleť 400 ml
Výrobce: CREME 21
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Tělové mléko Creme 21 je určeno pro normální pleť. Zajistí její kvalitní hydrataci každý den. Složení je obohaceno o Pro-vitamín B5, díky čemuž je šetrná k pleti a vysoce účinná. Balení o objemu 250 mililitrů se stane nedílnou součástí každodenní péče o vaše tělo.  Jemné a hydratační tělové mléko chrání pokožku před škodlivými vlivy životního prostředí. Lehce se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty.  Složení: Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Propylene Glycol, Triceteareth-4 Phosphate, Hydrogenated Vegetable Glycerides, Dimethicone, Ceteareth-12, Panthenol, Ceteareth Alcohol, Carbomer, Hydroxypropyl Methylcellulose, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Parfum, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral. Creme 21 Normal Skin tělové mléko s pro-vitaminem B5 400 ml S Creme 21 Body Lotion se z péče o pleť stane radost! Creme 21 Body Lotion je hodnotné zvlhčující mléko určené pro normální pleť:

  • Jelikož je obohacené o provitamin B5, zajistí vaší pleti intenzivní pocit vlhkosti a učiní ji hladší, jemnější a hebčí.
  • Creme 21 Body Lotion pleť ošetřuje a chrání a zachovává přirozenou rovnováhu vlhkosti.
  • Rychle se vsakuje a dlouhodobě zajistí pokožce nezbytnou vlhkost, aniž by zanechalo nepříjemný film.
  • Samozřejmě s typickou veselou a svěží vůní Creme 21!
  • Dobrá snášenlivost Creme 21 Body Lotion je dermatologicky potvrzena.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.