CPC VitaHarmony Zinek Forte tbl. 100 x 25 mg

od 76 Kč
VitaHarmony Zinek forte 25 mg 100 tablet economy Zinek Forte 25 mg - ekonomické balení 100 tbl.Zinek je významnou součástí enzymových systémů, které jsou důležité při látkové výměně sacharidů, tuků a proteinů. Přispívá k udržení normálního stavu kostí, nehtů a pokožky. Napomáhá K normální…
Grizly.cz
Za dopravu 69 Kč Neznámá dodací lhůta
89 Kč
Za dopravu 69 Kč Neznámá dodací lhůta
89 Kč Do obchodu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: CPC VitaHarmony Zinek Forte tbl. 100 x 25 mg
Výrobce: CPC
Minimální cena: 76 Kč
Maximální cena: 119 Kč
Ušetříte až: 43 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Vitamíny a minerály:
Počet tablet:
100 tablet
Forma:

Popis produktu

VitaHarmony Zinek forte 25 mg 100 tablet economy Zinek Forte 25 mg - ekonomické balení 100 tbl.Zinek je významnou součástí enzymových systémů, které jsou důležité při látkové výměně sacharidů, tuků a proteinů. Přispívá k udržení normálního stavu kostí, nehtů a pokožky. Napomáhá K normální funkci imunitního systému. Přispívá k plodnosti a normální funkci reprodukčních orgánů, podílí se na procesu dělení buněk a tvorbě DNA. Zinek je silný antioxidant a jako takový chrání buňky před oxidativním stresem, který vzniká v důsledku nerovnováhy volných radikálů a antioxidantů v těle. Účastní se metabolismu vitaminu A, dále se podílí na udržení normálního stavu zraku a dalších rozpoznávacích funkcí.Složení:ZINEK 25 mg 250Průměrné nutriční informace v 1 tabletě:Zinek25 mgDávkování:1 tableta denně. Užívejte nejlépe po jídle. Skladování : Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu. Upozornění : Obsah začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy. 

Zinek je významnou součástí enzymových systémů, které jsou důležité při látkové výměně sacharidů, tuků a proteinů. Přispívá k udržení normálního stavu kostí, nehtů a pokožky. Napomáhá K normální funkci imunitního systému. Přispívá k plodnosti a normální funkci reprodukčních orgánů, podílí se na procesu dělení buněk a tvorbě DNA.

Zinek je silný antioxidant a jako takový chrání buňky před oxidativním stresem, který vzniká v důsledku nerovnováhy volných radikálů a antioxidantů v těle. Účastní se metabolismu vitaminu A, dále se podílí na udržení normálního stavu zraku a dalších rozpoznávacích funkcí.

Doporučené dávkování :

1 tableta denně. Užívejte nejlépe po jídle.

 

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.