COWIN SE7 ANC černá

Bluetooth sluchátka Cowin SE7 jsou skvělou volbou, pokud si chcete naplno užít oblíbenou hudbu. Úžasně pohodlné náušníky obklopí vaše uši a stejně tak vás obklopí hudba. S vyladěnými 40mm reproduktory možná dokonce uslyšíte ve své oblíbené písničce nástroje, o kterých jste doteď nevěděli. A díky aktivnímu rušení šumu váš zážitek nic nepokazí. 30 hodin bez omezení Ať už hrajete hru, pracujete, nebo jen tak posloucháte hudbu, se sluchátky Cowin…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: COWIN SE7 ANC černá
Výrobce: COWIN
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Barva:
Využití:
herní
Druh sluchátek:
Svítící:
Ne
S mikrofonem:
S rádiem:
Ne
S aktivním potlačením hluku (ANC):
Ne
S Dolby Atmos:
Ne
Do vody:
Ne
S MP3 přehrávačem:
Ne
S vibracemi:
Ne
Pro děti:
Ne

Popis produktu

Bluetooth sluchátka Cowin SE7 jsou skvělou volbou, pokud si chcete naplno užít oblíbenou hudbu. Úžasně pohodlné náušníky obklopí vaše uši a stejně tak vás obklopí hudba. S vyladěnými 40mm reproduktory možná dokonce uslyšíte ve své oblíbené písničce nástroje, o kterých jste doteď nevěděli. A díky aktivnímu rušení šumu váš zážitek nic nepokazí.

30 hodin bez omezení

Ať už hrajete hru, pracujete, nebo jen tak posloucháte hudbu, se sluchátky Cowin SE7 vás nic neomezuje. Bluetooth 5.0 dosáhne (nejen) po celé místnosti a sluchátka vydrží na jedno nabití až 30 hodin. Dovedete si představit, co všechno za tu dobu stihnete vy?

Okolní svět zmizí

Sluchátka aktivně ruší hluk z okolí, a tak dočista zapomenete na svět. Zůstanete jen vy a dokonalá hudba. Neuvěřitelně měkké náušníky obklopí vaše uši, až zapomenete, že je máte. Jsou otočné a polstrovaný náhlavník si nastavíte podle vlastního gusta, a tak vám sluchátka padnou jako ulitá.

Vyřiďte hovor jedním ťuknutím

A jejda, někdo volá, a zrovna uprostřed písničky! Nevadí, sluchátka mají zabudovaný mikrofon a tlačítko na přijímání hovorů, a tak je vůbec nemusíte sundat.

Pořádná sluchátka z pořádných materiálů

Vsadíme se, že si sluchátka Cowin SE7 zamilujete, jakmile je uvidíte. Kovová konstrukce a prvotřídní matriály z nich dělají vážně pořádná sluchátka, dokonalý design je pravá třešnička na dortu. Navíc vám k nim přibalíme pevné pouzdro, díky kterému je bez problémů přepravíte kamkoliv bez úhony.

Hlavní přednosti
  • dokonalý zvuk 40mm reproduktorů
  • Bluetooth 5.0
  • až 30 hodin fungování na 1 nabití
  • měkké otočné náušníky, které obklopí uši
  • skládací provedení šetří prostor při transportu
  • polstrovaný nastavitelný náhlavník
  • aktivní rušení šumu
  • zabudovaný mikrofon
  • prvotřídní materiály a design
  • v balení pevné pouzdro, USB kabel na nabíjení a audio kabel
Bezdrátová sluchátka s mikrofonem, přes hlavu, okolo uší, uzavřená konstrukce, Bluetooth, NFC, aktivní potlačení hluku (ANC), přijímání hovorů, přepínání skladeb, frekvenční rozsah 20 Hz-20000 Hz, měnič 40 mm, výdrž baterie až 30 h . Perfektně vyladěná bezdrátová sluchátkaHerní sluchátka COWIN SE7 ANC s uzavřenou konstrukcí jsou určena pro každodenní poslech, který vám navíc zpříjemní aktivní potlačení hluku.Promyšlená ergonomieOver Ear konstrukce náušníků obepíná celé ucho a samotné náušníky jsou vyro

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.