Cornette Pánské boxerky Energy High Emotion 503 Black

od 309 Kč
Pánské Boxerkyky High Emotion jsou ideální jako dárek pro milovaného muže, zvýrazňují jeho charakter a styl. Jsou ušité z kvalitní bavlny s přídavkem elastanu. Boxerkyky mají plochou gumu, prostorný klín, ploché švy a nestahující nohavičky. Jemně obepínají tělo.  Pánské boxerky Cornette - jsou vyrobené z velmi kvalitní bavlny - jsou vypasované, mají ploché švy a v pase pohodlnou gumu obšitou bavlnou - okraje nohaviček při nošení netlačí do…
Fashia.cz
Za dopravu 71 Kč Skladem
309 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Cornette Pánské boxerky Energy High Emotion 503 Black
Výrobce: Cornette
Minimální cena: 309 Kč
Maximální cena: 399 Kč
Ušetříte až: 90 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Pánské Boxerkyky High Emotion jsou ideální jako dárek pro milovaného muže, zvýrazňují jeho charakter a styl. Jsou ušité z kvalitní bavlny s přídavkem elastanu. Boxerkyky mají plochou gumu, prostorný klín, ploché švy a nestahující nohavičky. Jemně obepínají tělo.  Pánské boxerky Cornette - jsou vyrobené z velmi kvalitní bavlny - jsou vypasované, mají ploché švy a v pase pohodlnou gumu obšitou bavlnou - okraje nohaviček při nošení netlačí do stehen Materiál: 95% bavlna + 5% elastan Bavlněné boxerky s přídavkem elastanu (5 %). Boxerky jsou dokonale vypasované a krásně přiléhají k tělu. Díky plochým švům a lemům nohaviček, které netlačí do stehen, jsou při nošení velmi pohodlné a komfortní.

Pánské boxerky od značky Cornette. Boxerky jsou vyrobeny z příjemné bavlny s pružným pasem a po obvodu gumičky mají nápis značky.

Materiálové složení: 95% bavlna, 5% elastan

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.