Cooboo Deník malého poseroutky Radosti zimy 13

od 195 Kč
Když Gregovu školu zasypou hromady sněhu, promění se čtvrť Heffleyových v jedno velké zimní bojiště. Nepřátelské skupiny soupeří o území, staví obrovské sněhové pevnosti a válčí v mnoha nezapomenutelných koulovačkách. V nastalém zmatku čeká Grega a jeho nejlepšího kamaráda Rowleyho Jeffersona boj o život. Dokážou navázat důležitá spojenectví a vyhnout se zradám? A co až sníh roztaje? Stanou se z nich hrdinové?Podrobnosti o knize Deník malého…
Sevt.cz
Za dopravu 124 Kč Skladem
205,51 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Cooboo Deník malého poseroutky Radosti zimy 13
Minimální cena: 195 Kč
Maximální cena: 224 Kč
Ušetříte až: 29 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Když Gregovu školu zasypou hromady sněhu, promění se čtvrť Heffleyových v jedno velké zimní bojiště. Nepřátelské skupiny soupeří o území, staví obrovské sněhové pevnosti a válčí v mnoha nezapomenutelných koulovačkách. V nastalém zmatku čeká Grega a jeho nejlepšího kamaráda Rowleyho Jeffersona boj o život. Dokážou navázat důležitá spojenectví a vyhnout se zradám? A co až sníh roztaje? Stanou se z nich hrdinové?Podrobnosti o knize Deník malého poseroutky 13 – Radosti zimy - Jeff Kinney

  • Autor: Jeff Kinney
  • Počet stran: 224
  • Doporučený věk: Od 10 let
  • Vazba knihy: vázaná s laminovaným potahem
Autor knihy Jeff Kinney Jeff Kinney je vývojář a designer online her a autor poseroutkovských bestsellerů, které se všechny pravidelně umisťují na prvním místě v žebříčku prodejnosti The New York Times. Časopis Time ho v roce 2009 zařadil mezi stovku nejvlivnějších lidí na světě. Dětství strávil ve Washingtonu, nyní žije v jižním Massachusetts se svou manželkou a dvěma syny.

Greg Heffley, rozjímavý klučina, patří mezi ty, kteří jsou většími mazáky označováni jako poseroutkové. Není to nic příjemného, pohybovat se mezi těmi rádoby silnějšími. Svoje pocity a prožitky se rozhodne zapisovat do deníku, který dostal od své mámy.

Poslední zápisky Gregova deníku popisuje zimní čas, kdy napadnou hromady sněhu, všude je bílo a mráz. Čtvrť Heffleyových se mění v jedno velké zimní bojiště, kde spolu soupeří nepřátelské skupiny. Kromě stavění sněhových zdí, úkrytů a výdejných koulovaček, čeká Grega i nečekaný boj o život jeho nejlepšího kamaráda Rowleyho Jeffersona.

Autor: Jeff Kinney

Vhodné pro děti od 10 let Počet stran: 224 Jazyk: Čeština Vazba: vázaná s laminovaným potahem Rozměry: 14,5 x 20,5 cm

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.