CONNEMARA PEATED IRISH WHISKY 0,7 L

od 633 Kč
Connemara Peated Single Malt Irish Whiskey 0,7 l. David Haynes byl určen, aby kompletně obnovil destilerii a aby uskutečnil Johnovy plány o výrobě řady whiskey, a zvláště pak k destilaci rašelinné whiskey, tak jak se to dělávalo v Connemaře v 18. století. V roce 1998 dosáhla destilerie Cooley významného úspěchu ziskem Trofeje International Wine and Spirit Competition (IWSC). Bylo to v historii této důležité mezinárodní soutěže vůbec poprvé, kdy…
TopAlkohol.cz
Za dopravu 99 Kč Skladem
780 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: CONNEMARA PEATED IRISH WHISKY 0,7 L
Minimální cena: 633 Kč
Maximální cena: 1 076 Kč
Ušetříte až: 443 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Connemara Peated Single Malt Irish Whiskey 0,7 l. David Haynes byl určen, aby kompletně obnovil destilerii a aby uskutečnil Johnovy plány o výrobě řady whiskey, a zvláště pak k destilaci rašelinné whiskey, tak jak se to dělávalo v Connemaře v 18. století. V roce 1998 dosáhla destilerie Cooley významného úspěchu ziskem Trofeje International Wine and Spirit Competition (IWSC). Bylo to v historii této důležité mezinárodní soutěže vůbec poprvé, kdy byla Trofej udělena destilerii. Od té doby Cooley získala mnoho medailí za kvalitu svých whiskey v této i jiných světových soutěžích, například Connemara Peated Single Malt Irish Whiskey, která získala Double Gold Medal a ocenění Best of Irish Whiskey na soutěži World Spirit Competition v San Francisku. Cooley je dnes jediná nezávislá destilerie irské whiskey v Irsku. Rašelina se dříve užívala při destilaci whiskey k sušení používaného obilí a k zahřívání destilačních zařízení. V uplynulém století byla tato prastará technika zapomenuta, dokud ji neoživila destilerie Cooley, která s jejím použitím vyrábí řadu rašelinných Connemara jednosladových whiskey. Connemara je nejoceňovanější whiskey z destilerie Cooley a pravidelně vyhrává na všech soutěžích, kterých se zůčastní.

Whiskey Peated Single Malt, země původu Irsko. Zboží určené pro osoby starší 18 let. Při převzetí bude ověřen váš věk. . Irská single malt whisky inspirovaná dávnou tradicí irských lihovarů. Connemara má jemně sladkou sladovou chuť, její komplexní rašelinový charakter z ní činí opravdu jedinečnou irskou whisky. Whisky získala ocenění “Worlds Best Irish Single Malt” (světově nejlepší irská single malt).  Vůně a chuťKouřové a rašelinové aroma s doteky medu a sušeného ovoce. Hedvábně jemná chuť s medových začátkem, následuje chuť sladu, ovoce a rašelina. Dlouhý závěr s tóny medu a rašeliny.

Prémiová irská whiskey z kategorie Single Malt, dvakrát destilovaná. Aroma je lehké, s typickými kouřovými a rašelinovými tóny. Na hedvábně hladkou chuť navazuje komplexní, vyvážený závěr se stopami vanilky. Jedinečný zážitek originální irské chuti.

Složení: voda, obilný destilát. 

 

Aroma: kouřová rašelinnost vyvážená se závany medu a sušeného ovoce.

Chuť: hedvábně hladká s medově sladkým začátkem, následovaným sladem a ovocem a dávající prostor tělnaté rašelině.

Dokončení: dlouhé a vítězné s medovými tóny a rašelinným závěrem.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.