TOP 23
CONNECT IT MS PRO DUO na 2x Micro SDHC

od 141 Kč
Adaptér pro použití paměťových karet microSD a microSDHC v digitálních fotoaparátech, kamerách, herních konzolích apod. se slotem na paměťové karty Memory Stick Pro Duo. Vlastnosti: Vysoká rychlost zápisu/čtení dat Podporuje až 2 paměťové karty microSD/microSDHC Umožňuje použít pouze jednu kartu Typy karet možno kombinovat Technická specifikace: Podporované kapacity: microSD 256 MB–2 GB, microSDHC 4 GB–16 GB Maximální kapacita: 32 GB Rozměry: 31…
T.S.BOHEMIA a.s.
Za dopravu 78,99 Kč 6 dní
149 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: CONNECT IT MS PRO DUO na 2x Micro SDHC
Výrobce: CONNECT IT
Minimální cena: 141 Kč
Maximální cena: 160 Kč
Ušetříte až: 19 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Adaptér pro použití paměťových karet microSD a microSDHC v digitálních fotoaparátech, kamerách, herních konzolích apod. se slotem na paměťové karty Memory Stick Pro Duo. Vlastnosti:

  • Vysoká rychlost zápisu/čtení dat
  • Podporuje až 2 paměťové karty microSD/microSDHC
  • Umožňuje použít pouze jednu kartu
  • Typy karet možno kombinovat
Technická specifikace:
  • Podporované kapacity: microSD 256 MB–2 GB, microSDHC 4 GB–16 GB
  • Maximální kapacita: 32 GB
  • Rozměry: 31,1 x 20 x 1,6 mm
  • Kompatibilní s PSP/Windows/Mac/Linux
Poznámka: paměťová karta není součástí balení CONNECT IT CI-1138, bílá

Paměťové karty jsou potřebné pro provoz mnoha elektronických zařízení, ale jejich typ se dělí na několik podkategorií. Nejčastější jsou ovšem karty velikosti SD, používané například ve fotoaparátech, a micro SD karty do menších přenosných zařízení (tablety či telefony). S tímto adaptérem můžete své micro SD karty používat i v zařízeních podporujících jen velikost SD, takže nemusíte pro každý přístroj kupovat samostatnou kartu. Do adaptéru lze vložit až dvě micro SD karty, ale v jeden okamžik lze používat vždy pouze jednu.

Adaptér DualSlot. Praktický adaptér, který vám umožní uložit až dvě microSD/SDHC karty do paměťového slotu Memory Stick Pro Duo. Je vhodný pro digitální fotoaparáty, digitální kamery, herní konzole a další zařízení využívající karty Memory Stick Pro Duo.Parametry a specifikace:Kompatibilita: karty microSD/SDHCUmožňuje použití i pouze jedné microSD kartyPodporované kapacity: microSD 256 MB – 2 GB, microSDHC 4-16 GBMaximální kapacita: 2x 16 GBRozměry: 31,1 x 20 x 1,6 mmKompatibilní s PSP / Windows / Mac / Linux Cena DATART.cz včetně DPH a služeb.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.