Compass Poklice 15" ORLANDO

Poklice na kola 15", celoplošné, stříbrná barva, ABS plast, sada 4ks . Chcete-li dopřát náležitou péči plechovým kolům vašeho auta nejen v zimě, mohou být dobrou volbou poklice na kola COMPASS Kryty kol ORLANDO 15. Plný vzhled a stříbrná barevnost těchto poklic se budou líbit každému, kdo chce povýšit své auto na moderní a sportovně laděný vůz. Zároveň s tím zabrání poškrábání kol při najetí na obrubník a ochrání kola před korozí. Základem…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Compass Poklice 15" ORLANDO
Výrobce: Compass
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Poklice na kola 15", celoplošné, stříbrná barva, ABS plast, sada 4ks . Chcete-li dopřát náležitou péči plechovým kolům vašeho auta nejen v zimě, mohou být dobrou volbou poklice na kola COMPASS Kryty kol ORLANDO 15. Plný vzhled a stříbrná barevnost těchto poklic se budou líbit každému, kdo chce povýšit své auto na moderní a sportovně laděný vůz. Zároveň s tím zabrání poškrábání kol při najetí na obrubník a ochrání kola před korozí. Základem poklic je použitý materiál ABS plast, jenž je velmi odolný a současně dostatečně pružný. Poklice na kola COMPASS je možné upevnit snad na většinu disků o rozměru 15, přitom i montáž je naprosto snadná, zvládnete ji hravě sami a nepotřebujete žádné nářadí. Příjemný je jistě i fakt, že v balení vás překvapí hned 4 ks těchto pečlivě zpracovaných poklic na kola. Zásadní přednosti poklic na kola COMPASS Kryty kol ORLANDO 15 Přispívají k ochraně kol při najetí na obrubník i před korozí Vhodné pro všechny disky s velikostí 15 Zajímavý design a bytelné zpracování Nosný materiál je

Sada plastových ozdobných krytů kol s elegantním designem pro vylepšení vzhledu ocelových disků kol. Sada 4ks krytů pro celý vůz, v praktickém balení.

Montáž se obejde bez nářadí a je velmi jednoduchá. Pouhým nacvaknutím se jednotlivé kryty upevní na disk. Na zadní straně jsou kryty vybaveny obvodovou ocelovou pružinou, která zajišťuje pevné spojení krytu kola s ocelovým diskem.

Disky nabízí vysokou tuhost a dlouhou životnost použitím odolného ABS plastu. Povrch je opatřen kvalitním lakem s exkluzivním vzhledem a snadno se čistí.

Technická data Zhotovení ABS plast Instalace bez použití nářadí Sada 4 ks Pro rozměr kol 15"

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.