TOP 20 17. Nejprodávanější
COMPASS Deka ochranná do kufru

od 419 Kč
Příspěvěk pro útulek - Zakoupením této položky přispíváte daným produktem na útulek v rámci projektu Alza Pelíšek. Produkt tedy fyzicky neobdržíte vy, ale doručíme jej přímo do aktuálně vybraného útulku. . Ochranná deka do kufru automobilu chrání před nečistotami a poškrábáním. Prodloužená část ochrání i nárazník.Ochranná deka do kufru Compass chrání dno, boční a zadní část zavazadlového prostoru vašeho automobilu před nečistotami. Deka poslouží…
rubiparts.cz
Za dopravu 90 Kč Skladem
456 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: COMPASS Deka ochranná do kufru
Výrobce: Compass
Minimální cena: 419 Kč
Maximální cena: 539 Kč
Ušetříte až: 120 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Příspěvěk pro útulek - Zakoupením této položky přispíváte daným produktem na útulek v rámci projektu Alza Pelíšek. Produkt tedy fyzicky neobdržíte vy, ale doručíme jej přímo do aktuálně vybraného útulku. . Ochranná deka do kufru automobilu chrání před nečistotami a poškrábáním. Prodloužená část ochrání i nárazník.Ochranná deka do kufru Compass chrání dno, boční a zadní část zavazadlového prostoru vašeho automobilu před nečistotami. Deka poslouží například při přepravování psa, či stavebního materiálu. Zadní část deky je prodloužená a ochrání zadní nárazník před znečištěním a poškrábáním při přetahování materiálu či vystupování psa. Deka se upevní zaháknutím za opěrky zadních sedadel, boční strany se připevní pomocí suchého zipu. Kvalitní impregnovaný a voděodolný materiál zajistí čistotu vašeho vozu.Klíčové vlastnostiOchrana kufru automobilu před nečistotami a poškrábánímProdloužená část chrání i nárazníkUpevnění zaháknutím za opěrky a pomocí suchých zipůKvalitní impregnovaný a voděodolný materiálRozměry: 12

Ochranná deka vhodná k přepravě psa nebo nákladu v zavazadlovém prostoru. Jedinečná konstrukce, která chrání dno, boční a zadní část zavazadlového prostoru automobilu.

Dále je deka vybavena prodlouženou zadní částí, která dokáže překrýt i zadní nárazník vozu (při otevřeném kufru) a umí jej ochránit před znečištěním i poškrábáním při nastupování či vystupování psa.

Jedná se o univerzální velikost, upevní se jednoduše zaháknutím za opěrky hlavy na zadních sedadlech, bočnice se pak připevní pomocí suchého zipu. Vyrobeno z impregnovaného, vodoodpudivého materiálu.

Technická data rozměry125 x 100 x 60 cmvelikost bočnice71 x 31 cmimpregnaceanobarvačernágramáž197 g/m2

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.