COMPASS 09227

Potřebujete vyměnit píchlou pneumatiku nebo přezout kola? Sáhněte do povinné výbavy pro spolehlivý nůžkový hever Compass. Nůžkový hever s maximální nosností 1,5 tuny je tvořen robustní konstrukcí s kvalitní závitovou tyčí která bezpečně zvládne předepsané zatížení. Pro dlouhou životnost je zvedák nalakovaný klasickou černou barvou. Odolný podstavec je dostatečně rozměrný a zajišťuje stabilitu při zdvihání. Vrchní část heveru je…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Mohlo by vás také zajímat

Hevery Compass Nejlevnější hevery

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: COMPASS 09227
Výrobce: Compass
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Potřebujete vyměnit píchlou pneumatiku nebo přezout kola? Sáhněte do povinné výbavy pro spolehlivý nůžkový hever Compass.

Nůžkový hever s maximální nosností 1,5 tuny je tvořen robustní konstrukcí s kvalitní závitovou tyčí která bezpečně zvládne předepsané zatížení. Pro dlouhou životnost je zvedák nalakovaný klasickou černou barvou.

Odolný podstavec je dostatečně rozměrný a zajišťuje stabilitu při zdvihání. Vrchní část heveru je opatřena otočnou opěrnou částí, která lze jednoduše nastavit podle potřeb zdvihaného vozidla.

Zdvihání je prováděno šroubováním přiloženou ocelovou klikou. Výška zdvihu 100 - 365 mm je více než dostatečná nejen pro domácí použití, ale i nouzové použití na cestách.

Specifikace
  • Nosnost: 1500 kg
  • Zdvih: 100 - 365 mm
  • Homologace: TÜV, GS, CE

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.