Clinique Superdefense CC krém pro všechny typy pleti odstín Medium (CC Cream) 40 ml

od 770 Kč
Multifunkční lehký krém okamžitě sjednocuje tón pleti, zdokonaluje a vyživuje pokožku a chrání ji před UV zářením. Vyzkoušejte novou generaci zkrášlujících produktů od Clinique! PopisÚčinky: rozjasňuje pleť a sjednocuje její barevný tón, kryje drobné nedokonalosti, chrání, hydratuje a vyživuje pleť, pomáhá předcházet stárnutí pleti, vyhlazuje pokožku. Vlastnosti: alergologicky testováno, 100% bez parfemace, bez olejů, vhodný pro všechny typy…
Profi-parfemy.cz
Za dopravu 89 Kč Skladem
770 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Clinique Superdefense CC krém pro všechny typy pleti odstín Medium (CC Cream) 40 ml
Výrobce: CLINIQUE
Minimální cena: 770 Kč
Maximální cena: 770 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Multifunkční lehký krém okamžitě sjednocuje tón pleti, zdokonaluje a vyživuje pokožku a chrání ji před UV zářením. Vyzkoušejte novou generaci zkrášlujících produktů od Clinique!

Popis

Účinky:

  • rozjasňuje pleť a sjednocuje její barevný tón,
  • kryje drobné nedokonalosti,
  • chrání, hydratuje a vyživuje pleť,
  • pomáhá předcházet stárnutí pleti,
  • vyhlazuje pokožku.

Vlastnosti:

  • alergologicky testováno,
  • 100% bez parfemace,
  • bez olejů,
  • vhodný pro všechny typy pleti.
Jak používat

Nanášejte CC krém Superdefense na čistou pleť.

Náš tip

Používejte CC krém Superdefense v kombinaci s ostatními produkty od Clinique!

Doprava do 24 hodin na Clinique Superdefense CC Cream SPF30. Kosmetika Clinique Clinique Superdefense CC Cream SPF30 Tónovací pleťový krém. SPF30. Sjednocuje tón pleti, zdokonaluje, hydratuje a vyživuje pleť. Bojuje s volnými radikály a na ochrání pleť před veškerými vnějšími agresory, kteří zapříčiňují stárnutí pleti. Pomáhá pleti udržovat její pevnost a pružnost. Použití: Aplikujte na čistou pleť a jemně vmasírujte. Poznámka: Vyobrazený odstín může být spíše orientační, záleží na nastavení barev Vašeho monitoru.. kosmetika, kosmetické produkty, kosmetické přípravky, řasenky, oční stíny, oční linky, rtěnka, krém, balzám, pudr, make up, make-up Clinique Superdefense u Vás do 24 hodin! Kosmetika Clinique Clinique Superdefense SPF20 Eye Cream Hydratační oční krém s ochraným faktorem, který chrání a pomáhá předcházet prvním znakům stárnutí. Okamžitě prozařuje oční okolí. Hydratuje pleť okamžitě i dlouhodobě, aby zklidnil a posílil choulostivou pleť v oblasti očí. Bezpečný pro citlivé oči a pro nositelky kontaktních čoček. Použití: Aplikujte na čisté oční okolí. Bruno Banani Absolute Woman u Vás do 24 hodin! Parfém Bruno Banani Absolute Woman zachycuje energickou a sebevědomou ženu, která se nebojí riskovat. Hravá kompozice se otevírá vůní šťavnatého ovoce v doprovodu jemných květin. Základ nabízí tóny hřejivé ambry, pačuli a mechu. Podlehněte jedinečnému kouzlu vůně Bruno Banani Absolute Woman. Dámský parfém Absolute Woman byl uveden na trh v roce 2015..

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.