Clarins Hydratační gel pro muže (Super Moisture Gel) 50 ml

od 629 Kč
PopisAktivní látky: calcium hyaluronate - přírodní derivát kyseliny hyaluronové, který hydratuje a tonizuje pokožku, bison grass (zubrowka) - tráva pocházející z Polska poskytující mužské pokožce energii, auxiny slunečnice - zpevňují a zjemňují pleť, výtažek z máčky alpské (z organického pěstování) - zklidňuje podrážděnou pokožku. Výhody: nemastná konzistence, nezpůsobuje komedony, působí proti znečištěnému prostředí. Jak používatNanášejte…
Europarfemy.cz
Za dopravu 85 Kč Skladem
629 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Clarins Hydratační gel pro muže (Super Moisture Gel) 50 ml
Výrobce: CLARINS
Minimální cena: 629 Kč
Maximální cena: 682 Kč
Ušetříte až: 53 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Popis

Aktivní látky:

  • calcium hyaluronate - přírodní derivát kyseliny hyaluronové, který hydratuje a tonizuje pokožku,
  • bison grass (zubrowka) - tráva pocházející z Polska poskytující mužské pokožce energii,
  • auxiny slunečnice - zpevňují a zjemňují pleť,
  • výtažek z máčky alpské (z organického pěstování) - zklidňuje podrážděnou pokožku.

Výhody:

  • nemastná konzistence,
  • nezpůsobuje komedony,
  • působí proti znečištěnému prostředí.
Jak používat

Nanášejte jemnou krouživou masáží na pleť obličeje a krku ráno po holení, případně i večer, když pleť potřebuje hydrataci. Vhodný i po pobytu na slunci, v chladném podnebí, nebo v klimatizovaném prostředí.

Náš tip

Doporučujeme kombinovat s dalšími produkty Clarins Péče pro muže.

Clarins Men Hydrate, 50 ml, Péče na den a noc pro muže, Pleťový krém Clarins Men Hydrate poskytne vaší tváři každý den přesně takovou péči, jakou si zaslouží.Vlastnosti:hloubkově pleť vyživuje a hydratujezklidňuje pleť po holeníchrání pleť před vnějšími škodlivými vlivyJak používat:Naneste na očištěnou pleť a vmasírujte krouživými pohyby. Aplikujte na tvář, krk i dekolt. Používejte pravidelně každé ráno. Kosmetika Clarins Clarins Men Super Moisture Gel Osvěžující hydratační gel pro muže. Chladí a hydratuje suchou pokožku obličeje a krku po každém holení. Nabízí pleti okamžitou hydrataci. Zmírňuje podráždění při holení. Zanechává pokožku jemnou, hladkou a hydratovanou. Použití: Aplikujte jemným vmasírováním na suchou a čistou pleť obličeje a krku po holení, nebo kdykoliv v případě potřeby.. Osvěžující energizující gel pro pokožku, která potřebuje zklidnění a hydrataci. Gelová, jemná textura, která zanechá pleť bez pocitu mastnoty, se velice rychle vstřebává a zklidní zarudlou, podrážděnou pokožku. Zároveň usnadňuje zacelení miniaturních ranek po holení.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.