Cilio Termoláhev 500 ml

Termoska Colore z nerezové oceli pastelově zelené barvy s dvojitou stěnou pro uchování teploty o objemu 0,5 l.Izolační šroubovací víčko slouží jako šálekOtočte se, napijte, osvěžte se. Izolovaná láhev COLORE je po ruce, když máte žízeň. V kanceláři, na výletech autem nebo vlakem, na wellness pobytu v sauně. Na rodinném pikniku by neměla chybět, ve škole je naplněna vodou nebo jablečnou šťávou, což je zdravá a cenově výhodná alternativa k…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Mohlo by vás také zajímat

Termosky Cilio Nejlevnější termosky

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Cilio Termoláhev 500 ml
Výrobce: Cilio
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Termoska Colore z nerezové oceli pastelově zelené barvy s dvojitou stěnou pro uchování teploty o objemu 0,5 l.

Izolační šroubovací víčko slouží jako šálek

Otočte se, napijte, osvěžte se. Izolovaná láhev COLORE je po ruce, když máte žízeň. V kanceláři, na výletech autem nebo vlakem, na wellness pobytu v sauně. Na rodinném pikniku by neměla chybět, ve škole je naplněna vodou nebo jablečnou šťávou, což je zdravá a cenově výhodná alternativa k nealkoholickým nápojům z kiosku. Nejen děti si užívají veselých barev, ale také termosky z nerezové oceli dodávají každé kuchyni dynamiku. Systém s dvojitou stěnou udržuje kávu nebo čaj horké a vodu, džusy a podobně spolehlivě v chladu. Praktický šroubovací uzávěr bezpečně uzavírá, je to zároveň nápojový kelímek. Robustní nerezová ocel povoluje volný pohyb v batohu nebo sportovní tašce.

Moderní termoska vyrobená z lakované nerezové oceli, s dvojitou stěnou pro lepší termoizolační vlastnosti. Praktické šroubovací víčko. ? 7 cm, výška 25 cm Objem 0,5 litru Cilio je Německá značka, která vyrábí vysoce kvalitní doplňky ke stolování a kombinuje je s nadčasovým designem s vysokou funkčností. Heslo Značky Cilio zní "exkluzivní stolní kultura" člověka s jeho požadavky, potřebami a hlavně přáním. Barevná termoláhev o objemu 500 ml pro váš oblíbený čas či kávu, kterou udrží díky dvojité stěně dlouho teplou. Je tak vhodná na cestování, pomůže však zahřát i v práci nebo třeba na rybách. Láhev je možné otevřít jednou rukou, víčko lze použít jako šálek na pití. Udržte svou ranní kávu nebo čaj teplý až do večerních hodin. Metalická termoska o objemu 500 ml je vyrobená z nerezové oceli a díky systému dvojitých stěn udrží nápoj teplý až 12 hodin. Chlazený nápoj vás pak osvěží po celých 24 hodin.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.