CHRISTINA AGUILERA Touch Of Seduction Eau De Parfum 60 ml

Christina Aguilera Touch of Seduction je vzrušující a smyslná vůně, která kombinuje ovocné a květinové tóny. Voní po šťavnatých malinách v doprovodu exotického liči. V srdci se mísí tóny opojné růže, frézie a fialky. Kompozici uzavírá dotek sladké vanilky, pižma a santalového dřeva. **Christina Aguilera Touch of Seduction** - vzrušující a smyslná vůně, která kombinuje ovocné a květinové tóny. Voní po šťavnatých malinách v doprovodu exotického…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: CHRISTINA AGUILERA Touch Of Seduction Eau De Parfum 60 ml
Výrobce: CHRISTINA AGUILERA
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Určení:
Tester:
Ne

Popis produktu

Christina Aguilera Touch of Seduction je vzrušující a smyslná vůně, která kombinuje ovocné a květinové tóny. Voní po šťavnatých malinách v doprovodu exotického liči. V srdci se mísí tóny opojné růže, frézie a fialky. Kompozici uzavírá dotek sladké vanilky, pižma a santalového dřeva.

**Christina Aguilera Touch of Seduction** - vzrušující a smyslná vůně, která kombinuje ovocné a květinové tóny. Voní po šťavnatých malinách v doprovodu exotického liči. V srdci se mísí tóny opojné růže, frézie a fialky. Kompozici uzavírá dotek sladké vanilky, pižma a santalového dřeva. Zahalte se do sametové _vůně Touch of Seduction_ a okouzlete své okolí. Dámský parfém Christina Aguilera Touch of Seduction byl uveden na trh v roce 2015. Christina Aguilera Touch of Seduction parfémovaná voda 60 ml Tester pro ženy. Jak voní žena, která je učiněným magnetem na muže? Je provoněná *parfémovanou vodou pro ženy Christina Aguilera Touch of Seduction*, která má svádění nejen ve svém názvu, ale také ve složení. Vůně světoznámé zpěvačky Chr Touch of Seduction od značky Christina Aguilera je květinově-ovocná vůně pro ženy, která se otevírá ovocnými tóny maliny, liči a frézie. Srdce je již zcela květinové a tvoří ho růže, zimolez a kosatec - na závěr vůni ukončí santalové dřevo, vanilka a pižmo. Na trh byla uvedena v roce 2015.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.