Chanel Monsieur 50ml

od 2 709 Kč
Parfém Chanel Pour Monsieur je pánská vůně označovaná za věčnou a nesmrtelnou klasiku. Chanel Pour Monsieur je orientální fougere vůně. První verze spatřila světlo světa již v roce 1955 a získala si velmi rychle na oblibě. Parfém Chanel Pour Monsieur je svěží lehce kořeněná klasika. Úvod tohoto parfému tvoří sicilská pivoňka, verbena, neroli, lístky hořkého pomeranče a citron. Srdce parfému je tvořeno tóny koriandru, zázvoru, bazalky a kardamonu…
Parfemy-elnino.cz
Za dopravu 85 Kč Skladem
2 709 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Chanel Monsieur 50ml
Výrobce: CHANEL
Minimální cena: 2 709 Kč
Maximální cena: 2 709 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Objem: 100 ml
Tester:
Ne

Popis produktu

Parfém Chanel Pour Monsieur je pánská vůně označovaná za věčnou a nesmrtelnou klasiku. Chanel Pour Monsieur je orientální fougere vůně. První verze spatřila světlo světa již v roce 1955 a získala si velmi rychle na oblibě. Parfém Chanel Pour Monsieur je svěží lehce kořeněná klasika. Úvod tohoto parfému tvoří sicilská pivoňka, verbena, neroli, lístky hořkého pomeranče a citron. Srdce parfému je tvořeno tóny koriandru, zázvoru, bazalky a kardamonu. Základ se rozezní v rytmu tónů dubového mechu, vetiveru a cedru.

Pánská toaletní voda Chanel Pour Monsieur EDT 50ml je věčná a nesmrtelná klasika, jejíž první verze spatřila světlo světa již v roce 1955. Jedná se o svěží, lehce kořeněnou vůni, která jedinečným způsobem dotvoří váš outfit. Vůně Chanel Pour Monsieur je rafinovaná, svůdná, plná elegance a dokonalého stylu. Dopřejte si mimořádný zážitek a staňte se neodolatelným společníkem. Kouzlu pánské toaletní vody Chanel Pour Monsieur podlehnete vy i vaše okolí. Doprava do 24 hodin na Chanel Pour Monsieur. Pour Monsieur je věčná klasika navržena v roce 1955. Velmi rafinovaná vůně pro elegantní a inteligentní muže. Pour Monsieur se otevírá citrusovou svěžestí a směřuje do pikantního srdce z kardamomu a bílého pepře. Svůdnost a mužnost vůně Pour Monsieur podtrhuje virginský cedr a vetiver.. EDT, toaletní voda, eau de toilet Chanel Pour Monsieur u Vás do 24 hodin! Chanel, Gabriel (Coco) Chanel nejprve převrátila naruby módní svět - následně i ten parfémový. Klasická vůně Chanel No. 5 z roku 1921 je proslulá svým prvenstvím s doposud v parfémech nepoužívanými aldehydy. Tento jediněčný parfém Chanel No.5 se okamžitě stal neskutečným fenoménem Monsieur je věčná klasika. Složení se otevírá postupně po celý den, a vede dlouhou a krásnou hru na kůži. Velmi rafinovaná vůně pro elegantní a inteligentní muže. Vůně byla uvedena na trh v roce 1955. Složení Hlava - citron, pivoňka, nerol Srdce - koriandr, zázvor, bazalka, kardamon Základ - cedr, vetiver Chanel Monsieur je pánská toaletní voda. Pánský parfém Monsieur byl navržen v roce 1955. Monsieur má elegantní citrusové akordy v úvodu, kořeněné srdce s kardamomem a svůdný dřevitý závěr z cedrového dřeva a vetiveru. Objem: 50ml (tester) Složení: Hlav... Culti Stile Aramara u Vás do 24 hodin! Obklopte se svěžími tóny vůně Culti Stile Aramara. Vůně Vám dodá novou energii a pozitivně Vás naladí. Nechte svůj domov zahalit do energizujících tónů s vůní Stile Aramara..

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.