CERV LYNX vesta

od 65 Kč
Vysoce viditelná ochranná pracovní vesta Cerva Lynx je vysoce viditelný pracovní oděv pro použití na komunikacích, stavbách, průmyslových podnicích a jiných místech, kde je požadována dobrá identifikace a viditelnost pracovníků zejména při snížené viditelnosti. Reflexní vesta má jednoduchý střih s jednoduchým zapínáním na suchý zip. Výstražná vesta je ušita ze 100% polyesteru a je opatřena 2 pruhy z retroreflexního materiálu. Barva je vysoce…
Nářadí Hornig
Za dopravu 100 Kč Skladem
74 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: CERV LYNX vesta
Výrobce: CERV
Minimální cena: 65 Kč
Maximální cena: 74 Kč
Ušetříte až: 9 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Vysoce viditelná ochranná pracovní vesta Cerva Lynx je vysoce viditelný pracovní oděv pro použití na komunikacích, stavbách, průmyslových podnicích a jiných místech, kde je požadována dobrá identifikace a viditelnost pracovníků zejména při snížené viditelnosti. Reflexní vesta má jednoduchý střih s jednoduchým zapínáním na suchý zip. Výstražná vesta je ušita ze 100% polyesteru a je opatřena 2 pruhy z retroreflexního materiálu. Barva je vysoce viditelná svítivě žlutá, velikost oděvu je XL.

Výstražná vesta s vysokou viditelností dle normy EN 471. Vhodná pro potisk. Dostupné velikosti: univerzální L a XXXL Balení: materiál: 100% polyester (síťovina)

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.