Černá knihovna z borovicového dřeva 125x200 cm James - WOOOD

od 21 369 Kč
Vitrína Arthur je zástupkyně elegantní kombinace černě lakovaného borovicového dřeva a dřevotřísky s dýhou v barvě ořechového dřeva. Úložný prostor je řešený čtyřmi velkými a několika menšími, zajímavě členěnými policemi a nabízí tak dostatek místa pro uložení vašich věcí. Vitrína Arthur se hodí do moderních i klasických interiérů, které pro svůj zajímavý design oživí.  Pozn.: Vlivem přírodních materiálů mohou vznikat přirozené struktury dřeva…

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Černá knihovna z borovicového dřeva 125x200 cm James - WOOOD
Minimální cena: 21 369 Kč
Maximální cena: 28 348 Kč
Ušetříte až: 6 979 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Vitrína Arthur je zástupkyně elegantní kombinace černě lakovaného borovicového dřeva a dřevotřísky s dýhou v barvě ořechového dřeva. Úložný prostor je řešený čtyřmi velkými a několika menšími, zajímavě členěnými policemi a nabízí tak dostatek místa pro uložení vašich věcí. Vitrína Arthur se hodí do moderních i klasických interiérů, které pro svůj zajímavý design oživí. 

Pozn.: Vlivem přírodních materiálů mohou vznikat přirozené struktury dřeva jako jsou suky, mírné praskliny apod. 

Tip: Na utírání prachu u kovového nábytku nebo kovových částí doporučujeme měkkou prachovku bez brusných účinků. Pro očištění použijte vlhký hadřík s mýdlovou vodou a otřete dosucha.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.