Cemio Kamzík kolagen na klouby 120 kapslí

od 839 Kč
Cemio Kamzík je přípravek švýcarské kvality určený na klouby, vazy a šlachy. Cemio Kamzík obsahuje unikátní kombinaci čistého kolagenu typu I a čistého kolagenu typu II ve špičkové kvalitě CollPure®, která zajišťuje maximální čistotu a originální původ látek. Komu je Cemio Kamzík určen: lidem nadměrně zatěžujícím klouby (těžce pracující, aktivní i rekreační sportovci, lidé s nadváhou), starším lidem nebo lidem potýkajícím se s pohybovými…
Gs Klub
Skladem
839 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Cemio Kamzík kolagen na klouby 120 kapslí
Výrobce: Cemio
Minimální cena: 839 Kč
Maximální cena: 858 Kč
Ušetříte až: 19 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Vitamíny a minerály:
Forma:

Popis produktu

Cemio Kamzík je přípravek švýcarské kvality určený na klouby, vazy a šlachy. Cemio Kamzík obsahuje unikátní kombinaci čistého kolagenu typu I a čistého kolagenu typu II ve špičkové kvalitě CollPure®, která zajišťuje maximální čistotu a originální původ látek.

Komu je Cemio Kamzík určen:

  • lidem nadměrně zatěžujícím klouby (těžce pracující, aktivní i rekreační sportovci, lidé s nadváhou),
  • starším lidem nebo lidem potýkajícím se s pohybovými obtížemi,
  • lidem s vrozenými vadami,
  • starším dětem a dospívající mládeži v období růstu.

Produkt Cemio Kamzík obsahuje:

  • Kolagen typu I - je přítomný ve šlachách, vazech a kostech, kde vytváří poměrně silná vlákna. Ta se dále spojují do objemných vláknitých svazků (princip provazu), protože vazy a šlachy musí vydržet silný tlak. Kolagen typu I je nejrozšířenějším typem kolagenu. Vyskytuje se také v pokožce, má proto významný vliv na její vzhled a kvalitu.
  • Kolagen typu II - se nejvíce vykytuje v chrupavce. Zde naopak vytváří husté prostorové sítě z velmi tenkých vláken, protože chrupavka je namáhána především tlakem ve všech směrech. Kolagen typu II drží chrupavku pohromadě a zajišťuje její pevnost a odolnost.
  • Vitamín C - je nepostradatelnou látkou pro správnou tvorbu kolagenu v organismu. V případě jeho nedostatku se v těle nevytváří plnohodnotný kolagen (vlákna nemají správnou, dostatečně pevnou strukturu), což se projevuje destrukcí pojivových tkání.

Složení v jedné kapsli:

nosič (sójový olej, kokosový olej), želatinový obal (želatina, glycerol, čištěná voda), kyselina askorbová, emulgátor (sójový lecitin), hovězí kolagen, barvivo (oxid titaničitý, oxid železitý)

Obsah účinných látek v jedné kapsli:

  • 20 mg vitamín C, 16 mg čistý kolagen typ I, 0,020 mg čistý kolagen typ II

Dávkování:

Užívejte 1 kapsli denně, kdykoliv během dne. Pro optimální účinnost doporučujeme užívat minimálně 2-3 měsíce. Tuto kúru opakujte několikrát do roka. Doplněk stravy Kamzík lze užívat i trvale.

Balení:

120 kapslí - dávka na 4 měsíce

Upozornění:

Doplněk stravy. Není určeno pro děti do 3 let. Výrobek je bez cukru, bez laktózy a bez lepku. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Uchovávejte v suchu při teplotě 15-25 °C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením.

Dvojitá dávka kloubní kúry Cemio Kamzík 120 cps . Dvojitá dávka kloubní kúry. Udělejte radost sobě nebo svým blízkým s Kamzíkem pod vánočním stromečkem a to rovnou ve dvojité dávce kloubní kúry na 4 měsíce v jednom balení. Cemio KAMZÍK® je špičkový kloubní přípravek, který jako jediný v České republice obsahuje kombinaci 2 typů kolagenu (přírodní kolagen NCI®a přírodní kolagen NCII®) a vitamínu C pro klouby, vazy, šlachy i kloubní chrupavky. Představuje jedinečné spojení ryzí přírody a špičkové technologie. Cemio KAMZÍ

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.