CELLY Gelskin pro Samsung Galaxy S9 bezbarvé

TPU pouzdra CELLY Gelskin jsou vynikající ochranou pro vaše zařízení. Jedná se o flexibilní, silikonové pouzdro, které dokonale kopíruje tvar, chrání rám Vašeho chytrého telefonu před otřesy, odřeninami a škrábanci. Pouzdro je protiskluzové a navržené pro pohodlné držení telefonu v ruce. Poskytuje snadný přístup ke všem funkcím včetně nabíjení nebo připojení sluchátek k telefonu bez nutnosti vyjímání z pouzdra. Pro ještě lepší ochranu…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: CELLY Gelskin pro Samsung Galaxy S9 bezbarvé
Výrobce: CELLY
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

TPU pouzdra CELLY Gelskin jsou vynikající ochranou pro vaše zařízení. Jedná se o flexibilní, silikonové pouzdro, které dokonale kopíruje tvar, chrání rám Vašeho chytrého telefonu před otřesy, odřeninami a škrábanci. Pouzdro je protiskluzové a navržené pro pohodlné držení telefonu v ruce. Poskytuje snadný přístup ke všem funkcím včetně nabíjení nebo připojení sluchátek k telefonu bez nutnosti vyjímání z pouzdra. Pro ještě lepší ochranu doporučujeme pouzdro doplnit folií na displej. Vlastnosti produktu:

  • flexibilní, silikonové pouzdro, které dokonale lemuje tvar smartphonu
  • ochrana proti škrábancům, odřeninám a otřesům
  • možnost nabíjet telefon i připojit sluchátka bez nutnosti vyndávání telefonu z pouzdra
Kryt na mobil pro Samsung Galaxy S9, silikon a tpu, měkký . Flexibilní, silikonové pouzdro, které dokonale lemuje tvar smartphonu a poskytuje ochranu proti škrábancům, odřeninám a otřesům. Možnost nabíjet telefon i připojit sluchátka bez nutnosti vyndávání telefonu z pouzdra.Transparentní silikonové pouzdro Celly Gelskin poskytne skvělou ochranu vašemu telefonu při současném zachování jeho designu. Pouzdro je vyrobeno přímo na míru mobilnímu telefonu Samsung Galaxy S9, který tak bude v pouzdru dokonale držet bez jakéhokoliv nebezpečí proklouznutí či vypadnutí. Použitý materiál je tenký a měkký a váš telefon ochrání před nárazy, poškrábáním i drobnými nečistotami. Jistě oceníte skutečnost, že kryt Celly Gelskin nezakrývá nabíjecí a sluchátkové konektory ani objektiv a reproduktor, což vám umožní nabíjet, připojovat příslušenství a využívat veškeré funkce bez nutnosti vyndání telefonu z pouzdra. Provedení pouzdra je protiskluzové a navržené pro bezproblémové ovládání a pohodlné nošení.Klíčové vlastnosti k Čirý TPU zadní kryt k vašemu Samsung Galaxy Note S10E perfektně přilne. Celly TPU kryt GELSKIN790 chrání rám telefonu proti mechanickému poškození, otřesům a znečištění. Díky výřezům na míru zůstávají perfektně dostupné konektory, mikrofon i fotoaparát. Transparentní provedení dá vyniknout designu vašeho telefonu.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.